Ο Φώτης Σεργουλόπουλος «πάγωσε» τη Τζένη Μελιτά: «Πάντα αφήνω για το τέλος τα απόκρυφα σημεία»

Φώτης Σεργουλόπουλος

"Α θα μας το περιγράψεις όλο;".

Το νέο trend του TikTok με τα δύο αφρόλουτρα συζήτησαν με χιουμοριστική διάθεση ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά. Το δίδυμο της ΕΡΤ στο «Πρωίαν σε είδον» της Παρασκευής (17/5) άνοιξαν το θέμα χαριτολογώντας, με τον παρουσιαστή να περιγράφει μεταξύ άλλων τον τρόπο με τον οποίο κάνει μπάνιο.

«Να σου πω, Φώτη Σεργουλόπουλε… πώς πλένεσαι στο σώμα;», ρώτησε αρχικά η Τζένη Μελιτά, προλογίζοντας το θέμα.

«Παίρνω το σφουγγάρι, βάζω το αφρόλουτρο και κάνω το επάνω μέρος, τις μασχάλες, τα πόδια και αφήνω πάντα για το τέλος τα… απόκρυφα σημεία», αποκάλυψε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Α θα μας το περιγράψεις όλο; Και όλα αυτά τα κάνεις με ένα αφρόλουτρο; Πλένεσαι με ένα αφρόλουτρο; Ένα αφρόλουτρο όλο κι όλο και νομίζεις ότι έτσι καθαρίζεσαι; Γελιέσαι!», σχολίασε με χιούμορ η Τζένη Μελιτά.

«Το νέο trend είναι ο κανόνας των δύο αφρολούτρων. Ξεκινάς με το ένα αφρόλουτρο, θα κάνεις double cleansing, διπλό καθάρισμα. Δεν αρκεί πια το ένα αφρόλουτρο, πρέπει να χρησιμοποιείς δύο. Ξεκινάς με το αντιβακτηριδιακό, κάνεις την πλήρη αντισηψία και μετά, αφού τελειώσεις με αυτό και ξεπλυθείς καλά-καλά, θα πάρεις το δεύτερο αφρόλουτρο, το ενυδατικό», περιέγραψε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

«Αντιβακτηριδιακό; Θα χάσω όλα τα καλά μικρόβια, τα προστατευτικά. Κάνουμε και κακό στο περιβάλλον έτσι», απάντησε κλείνοντας το θέμα ο Φώτης Σεργουλόπουλος.