Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά σε απίθανο διάλογο με σαφές υπονοούμενο για τα tweets του J2US

Φώτης Σεργουλόπουλος

"Θα αγοράσουμε... μποτάκια, servers. Θα γράφει αυτό tweets: "Φώτη σε αγαπάμε, είστε καταπληκτικοί, περάσαμε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο".

Θέμα συζήτησης αποτέλεσαν τις προηγούμενες ημέρες τα tweets που έγιναν κατά τη διάρκεια του J2US. Μάλιστα, ο Νίκος Κοκλώνης έκανε και μια ανάρτηση την επόμενη μέρα από την προβολή του show, στην οποία έγραφε: «Τι ωραία που ήταν χθες στο πάρτι μας! Ευχαριστώ που ήσασταν πάλι όλοι στην παρέα μας! Κι αν κάποιοι θέλουν να μας σπαμάρουν με bots. δεν θα τους αφήσουμε, το δικό μας κόντακτ είναι ουσιαστικό κ 100% αληθινό»!

Το μεσημέρι της Τετάρτης, το σκετς που έκαναν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά στην έναρξη της εκπομπής Πρωΐαν σε είδον, θα λέγαμε ότι είχε πολύ σαφές υπονοούμενο με συγκεκριμένο αποδέκτη: το J2US.

Ο διάλογος που είχαν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά:

Τζένη: Πώς να το ανεβάσουμε το Twitter; Κάτι άλλο πρέπει να κάνουμε. Πρέπει να σκεφτούμε έξυπνα. Μήπως να επενδύσουμε στη διαφήμιση, να το πω έτσι κομψά. Αλλά στην τεχνολογία. Μπορούμε να κόψουμε ένα μπάτζετ από την εκπομπή να αγοράσουμε tweets. Θα αγοράσουμε… μποτάκια, servers. Θα γράφει αυτό tweets: «Φώτη σε αγαπάμε, είστε καταπληκτικοί, περάσαμε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο».

Φώτης: Θα φανεί ότι είναι ψέμα. Σαββατοκύριακο;

Τζένη: Καθημερινή, συγγνώμη. Πώς μου ήρθε; Τι είμαι κι εγώ;

Φώτης: Δε γίνονται αυτά.

Τζένη: Αυτά παιδιά δε γίνονται.

Φώτης: Δε γίνονται παιδιά αυτά.