Ο Φίλιππος Σοφιανός θα έμπαινε σε πειρασμό να συμμετάσχει σε τάλεντ σόου

Φίλιππος Σοφιανός

"Η πιο ευτυχισμένη περίοδος της ζωής μου ήταν η ακμή μου" παραδέχθηκε ο Φίλιππος Σοφιανός!

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Φίλιππος Σοφιανός στην κάμερα του Happy Day και τη δημοσιογράφο Νόρα Παπαϊωάννου. Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στις εξευτελιστικές θεατρικές αμοιβές για τους ηθοποιούς με σκηνικά χιλιόμετρα αλλά και το δέλεαρ των τηλεοπτικών παραγωγών.

Πιο συγκεκριμένα, ο Φίλιππος Σοφιανός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στις «χρυσές εποχές» οι ηθοποιοί δεν είχαν μέτρο στην αλαζονεία τους. Δεν κρατιόταν. Δηλαδή κάναμε ότι θέλαμε, ζητούσαμε ότι θέλαμε γιατί μας είχαν ανάγκη. Τώρα δεν μας έχουν πια τόσο πολύ ανάγκη οπότε έχουμε εκπέσει»

«Η πιο ευτυχισμένη περίοδος της ζωής μου ήταν η ακμή μου, η δεκαετία από τα 40 μέχρι τα 50 μου χρόνια. Έκανα οικογένεια, έκανα παιδιά, έκανα σπουδαία πράγματα. Τώρα ζούμε στο έλεος των παραγωγών. Κάνουν οι παραγωγοί ότι θέλουν. Έχουν ξευτιλίσει κάθε είδος εργασιακής σχέσης. Έρχονται οι παραγωγοί και σου λένε, «θα κάνουμε αυτό και σου δίνουμε αυτό το ποσό». Αυτό το ποσό ταπεινώνει και εξευτελίζει έναν οποιοδήποτε άνθρωπο που έχει μια θητεία 30, 40 χρόνια σαν ηθοποιός στο θέατρο. Αν σέβεται τον εαυτό του θα πει όχι. Και λέει όχι. Έρχεται ο επόμενος και η ουρά είναι ατελείωτη, περιμένουν οι πάντες από πίσω» πρόσθεσε, με ειλικρίνεια, ο ηθοποιός.

Όσον αφορά τα τάλεντ σόου που δεσπόζουν πια στην τηλεοπτική πραγματικότητα, ο Φίλιππος Σοφιανός αποκάλυψε πως ουδέποτε έχει δεχθεί κάποια πρόταση συμμετοχής. «Δεν μου έχει γίνει, όχι, ευτυχώς. Θα έμπαινα σε πειρασμό γιατί τα λεφτά είναι γοητευτικά και πολύ ελκυστικά».

«Το γεγονός ότι άνοιξαν τα θέατρα, έστω με αυτό το 30%, είναι μια μεγάλη υπόθεση» ανέφερε, σε άλλο σημείο, ο Φίλιππος Σοφιανός.