Ο Φίλιππος Σοφιανός «ξεγυμνώνει» τον Αλέξη Γεωργούλη – «Είναι σοβαρά πράγματα αυτά;»

Φίλιππος Σοφιανός

"Δηλαδή θα πάρει το αεροπλάνο για να έρθει και να πάει στο στούντιο, να γράψει την εκπομπή και θα ξαναπάει στις Βρυξέλλες;" αναρωτήθηκε ο Φίλιππος Σοφιανός.

Στην κάμερα του Pop Up μίλησε ο Φίλιππος Σοφιανός, το μεσημέρι της Πέμπτης και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Πίπερη. Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην απόφαση του συναδέλφου του, Αλέξη Γεωργούλη να αναλάβει την παρουσίαση του Joker την ώρα που είναι και ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Φίλιππος Σοφιανός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ένας ευρωβουλευτής είναι δυνατόν να πηγαίνει να ένα τηλεπαιχνίδι; Είναι σοβαρό τώρα αυτό; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Νόμιζα ότι το έλεγαν για πλάκα αλλά μου το επιβεβαιώνεις. Όντως παρουσιάζει τηλεπαιχνίδι. Και αυτός ο άνθρωπος πρέπει να πάει στις Βρυξέλλες μετά. Δηλαδή θα πάρει το αεροπλάνο για να έρθει και να πάει στο στούντιο, να γράψει την εκπομπή και θα ξαναπάει στις Βρυξέλλες; Ε όχι, εγώ δεν θα το έκανα. Δεν θα υπήρχε περίπτωση να έχω έναν τέτοιο ρόλο και να θέλω να κάνω και ένα τηλεπαιχνίδι. Στερείται σοβαρότητας».

«Δεν ξέρω τι κάνει αυτός ο άνθρωπος. Δεν γνωρίζω το έργο του. Δηλαδή έχει κάνει κάτι για εμάς; Έχει κάνει κάτι για τους ηθοποιούς;» αναρωτήθηκε, επίσης, ο γνωστός καλλιτέχνης. «Ο Ζεράρ Ντεπαρτιέ λέει πέντε κουβέντες και τον ακούνε. Δεν ξέρω αν θα συμβεί αυτό με τον Αλέξη Γεωργούλη όταν πάει στην ευρωβουλή και πει πέντε πράγματα.

Τέλος, όσον αφορά τη δήλωση περί αμοιβής από το ευρωκοινοβούλιο, ο Φίλιππος Σοφιανός ανέφερε πως «καλά κάνει το παιδί και τα παίρνει εφόσον τον ψηφίζουν. Αν σκεφτείς το έργο που επιτελεί…