Ο Ετεοκλής Παύλου μιλάει για την ομορφότερη στιγμή της ζωής του, τη γέννηση της κόρης του…

Ετεοκλής Παύλου

«Η ευτυχία που έρχεται στο σπίτι είναι μοναδική».

Στην εκπομπή “Μαζί σου σαββατοκύριακο” ήταν καλεσμένος ο Ετεοκλής Παύλου, ο οποίος άνοιξε την καρδιά του στην Τατιάνα Στεφανίδου και μίλησε για μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του, τη γέννηση της κόρης του.

«Όταν περιμένεις έξω και δεν ξέρεις τι γίνεται έχεις μεγαλύτερο άγχος. Μέσα ήξερα ότι θα κρατάω το χέρι της γυναίκας μου. Δεν μπορούσα να κάνω πολλά πράγματα, να βοηθήσω, αρκούσε να της κρατάω το χέρι της, να είμαι εκεί, να βρίσκομαι στο πλευρό της. Είναι πολύ ιδιαίτερη στιγμή. Αξίζει να το ζήσεις.

Το γεγονός ότι είμαι πατέρας και έπιασα το παιδί μου στην αγκαλιά μου, πέρα του ότι είναι ο καρπός του έρωτα μου με τη γυναίκα μου και είναι ότι πιο όμορφο έχει έρθει στο σπίτι μας, υπάρχει και ένα άλλο κομμάτι… το να μπορέσεις να μεγαλώσεις ένα παιδί, είναι ένα δώρο που έχουμε όλοι μας που συνεισφέρεις εσύ… πλάθεις αυτόν τον άνθρωπο.

Εσύ είσαι υπεύθυνος για την ανάπτυξή του. Κοινωνικά είναι κάτι τρομερά μεγάλο. Η ευτυχία που έρχεται στο σπίτι είναι μοναδική.

Εγώ είμαι γυμναστής. Ασκώ το επάγγελμα του personal training. Είχαμε έναν κοινό γνωστό, τον είχα αναλάβει και μας έφερε σε επαφή. Γνωριστήκαμε, ήρθε στο χώρο που έκανα τις προπονήσεις. Πρώτη φορά βέβαια την είχα δει στο γυμναστήριο.

Είχαμε κοιταχτεί αλλά δεν είχαμε μιλήσει ποτέ. Ο κοινός μας φίλος, όμως της είπε να ξεκινήσει μαζί μου. Όταν την είδα ξανά δεν το πίστευα. Η γυναίκα που είδα μια μέρα πριν, ήρθε να με γνωρίσει», είπε μεταξύ άλλων ο Ετεοκλής Παύλου.