Ο έρωτας γυμνός: Ο Μάριος Φραγκούλης στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά

Μάριος Φραγκούλης

Την Τρίτη 24 Ιουλίου 2018 στις 21.00 ο Μάριος Φραγκούλης τραγουδά στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά.

Στη φετινή καλοκαιρινή του έξοδο, ο τραγουδιστής ετοίμασε ένα δίωρο μουσικό ταξίδι με τίτλο : «Ο Έρωτας γυμνός’». Tαξίδι με λόγια, μελωδίες και αισθήματα που δίνουν την αύρα και την αλμύρα του καλοκαιριού.

Με μουσικές του Μάριου Φραγκούλη, τραγούδια των Lucio Dalla, Astor Piazzola, Nino Rota, Nicola Piovani, Jose Maria Cano, Μάνου Χατζιδάκι, Σταύρου Ξαρχάκου αλλά και νέες δημιουργίες της Λίνας Νικολακοπούλου και Άρη Δαβαράκη.

Μια μουσική διαδρομή που ξεκίνησε από την Κρήτη, με ενδιάμεση στάση στο Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά τον Ιούλιο και πολλούς ακόμα σταθμούς ενδιάμεσα σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, όλοι με μεγάλη προσέλευση του κοινού που πάντα αγκαλιάζει τον Μάριο στις εμφανίσεις του.

Τα νέα τραγούδια σε στίχους Νικολακοπούλου και Δαβαράκη προέρχονται από τον κύκλο τραγουδιών που έχει συνθέσει ο Μάριος Φραγκούλης και θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο.

Μαζί με τον Μάριο Φραγκούλη, η εξαιρετική  τραγουδίστρια Δήμητρα Σελεμίδου που κέρδισε τις εντυπώσεις τόσο από τον πρώτο της δίσκο με τίτλο “Τρίτη Έξοδος”, όσο και για τις ξεχωριστές της ερμηνείες στο “Ελλάς η Χώρα των Ονείρων” στο Ηρώδειο και στο Ίδρυμα Νιάρχος στην Μυθολογία του Μάνου Χατζιδάκι.

Τραγούδια και ερωτικά ντουέτα από τη Μεσόγειο ….

“Ο Έρωτας Γυμνός” Η συναυλία του καλοκαιριού που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Τιμές εισιτηρίων : 15 €

Προπώληση εισιτηρίων: https://www.ticketservices.gr