Ο “Εφιάλτης στην κουζίνα” σε μεζεδοπωλείο στο Μοσχάτο

Εφιάλτης στην κουζίνα

Απόψε στις 21:00 στον Alpha.

Σήμερα, ο Έκτορας Μποτρίνι καλείται να βοηθήσει ένα μουσικό μεζεδοπωλείο που σπάει… πιάτα στο Μοσχάτο. Το εν λόγω μαγαζί έχει φιλοξενήσει κατά καιρούς σημαντικούς καλλιτέχνες στη σκηνή του.

Ιδιοκτήτες του μαγαζιού είναι η Αναστασία και ο σύντροφός της Γιώργος. Η Αναστασία νιώθει ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις καταστάσεις που προκύπτουν με την οργάνωση του εστιατορίου και του προσωπικού.

Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες, στο εστιατόριο τους ο πελάτης απολαμβάνει καλή μουσική και καλό φαγητό. Ωστόσο, ο Έκτορας ανακαλύπτει πως υπάρχουν πολύ περισσότερα προβλήματα από αυτά που θέλει να παραδεχτεί η Αναστασία και δυστυχώς οι δυσάρεστες εκπλήξεις που τον περιμένουν δεν έχουν τέλος. Τα πιάτα που δοκιμάζει ο Έκτορας είναι είτε πολύ αλμυρά είτε πολύ γλυκά, είτε… αλλοιωμένα.

Στην κουζίνα δηλώνουν όλοι υπεύθυνοι, αφού ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχε οριστεί κάποιος επικεφαλής. Ο σεφ αδυνατεί να ηγηθεί και να αναλάβει οποιαδήποτε πρωτοβουλία και η Αναστασία δείχνει να δυσκολεύεται να δεχθεί τις υποδείξεις του Έκτορα για να βελτιωθεί η κατάσταση. Το αποτέλεσμα; Ένα μεγάλο μπάχαλο στην κουζίνα και αψιμαχίες δίχως τέλος.

Θα καταφέρει ο Έκτορας να τους κάνει να καταλάβουν ότι το εστιατόριο χρειάζεται έναν ηγέτη ή εκτός από τα πιάτα που προσφέρουν για σπάσιμο θα τα σπάσουν και μεταξύ τους;