Ο “Εφιάλτης στην κουζίνα” απόψε εισβάλλει στον Κορυδαλλό

Εφιάλτης στην κουζίνα

Εφιάλτης στην κουζίνα, απόψε στις 21:00 στον Alpha.

Απόψε, στις 21:00 ο Έκτορας Μποτρίνι και ο «Εφιάλτης στην κουζίνα» καταφτάνουν σε ένα ιταλικό εστιατόριο στον Κορυδαλλό.

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, Γκαετάνο είναι πρώην καραμπινιέρος, με ελληνική καταγωγή κατά το ήμισυ. Αποφάσισε να έρθει στην Ελλάδα γιατί του αρέσει ο ελληνικός τρόπος ζωής. Στην κουζίνα του εστιατορίου εργάζεται και η σύντροφός του, Μπέττυ.

Τα τελευταία χρόνια το μαγαζί αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, καθώς η προσέλευση του κόσμου έχει μειωθεί σημαντικά. Ο Έκτορας ανακαλύπτει πως το μενού του εστιατορίου είναι κάθε άλλο παρά Ιταλικό, οι μερίδες είναι υπερβολικά μεγάλες και η ποιότητα αρκετά χαμηλή.

Μέσα σε όλα, ο Γκαετάνο αδυνατεί να βάλει σε τάξη το προσωπικό του. Το σέρβις δεν γνωρίζει το μενού, ενώ προτιμά το φαγητό των γειτονικών ιταλικών εστιατορίων. Οι λιγοστοί πελάτες «απολαμβάνουν» το γεύμα τους συνοδεία ουρλιαχτών που προέρχονται από την κουζίνα, αφού οι τσακωμοί είναι καθημερνό φαινόμενο.

Ο Έκτορας βρίσκει σθεναρή αντίδραση σε οτιδήποτε προτείνει για τη βελτίωση της κατάστασης. Θα καταφέρει να τους αλλάξει νοοτροπία ώστε να μπει μια τάξη σε αυτό το χάος;