Ο Δώρος και η Αθηνά αποχαιρέτησαν οριστικά το Power of Love με ανοιχτά μέτωπα…

Power of Love

Οι εξηγήσεις που έδωσαν στους συμπαίκτες τους και το βαρύ κλίμα με τον Σωκράτη.

Ο Δώρος Παναγίδης και η Αθηνά Χρυσαντίδου επέστρεψαν στο Power of Love στο επεισόδιο της Δευτέρας, όπως σας είχαμε γράψει στο zappIT. Οι δύο παίκτες επέστρεψαν για να εξηγήσουν τους λόγους που τους έκαναν να φύγουν και για να αποχαιρετίσουν τους πρώην συμπαίκτες τους. Σε ένα περίεργο κλίμα, με αρκετά μέτωπα ανοιχτά, ο Δώρος και η Αθηνά μπήκαν στο σπίτι, κάθισαν στις πολυθρόνες και συνομίλησαν με τη Μαρία Μπακοδημου και τα παιδιά.

[dfp_ads id=236982]

«Ήταν λόγος υγείας και παραμένει λόγος υγείας. Αλλά ήταν και όλο αυτό που ζούσαμε», ανέφερε ο Δώρος. «Σήμερα ήρθαμε να αποχαιρετίσουμε τα παιδιά γιατί ζήσαμε μαζί τους ωραίες στιγμές τρεις μήνες. Σε κανέναν δεν κρατάμε κακία, σας αγαπάμε. Ήρθαμε να ευχηθούμε καλή συνέχεια στο παιχνίδι», πρόσθεσε η Αθηνά.

Στη συνέχεια, ο Δώρος με τον Σωκράτη προσπάθησαν να λύσουν ανεπιτυχώς τις διαφορές τους. Ανάμεσα στους δύο παίκτες έχει δημιουργηθεί ένα χάσμα το οποίο για την ώρα φαντάζει αγεφύρωτο.

Η Αθηνά αποχαιρέτισε τα κορίτσια στο σπίτι, ο Δώρος τα αγόρια, πήραν τις φωτογραφίες τους και ολοκλήρωσαν με αυτόν τον τρόπο τη συμμετοχή τους στο Power of Love.

Διαβάστε όλα τα νέα για το Power of Love εδώ…