Ο Διονύσης Μακρής εξομολογείται: «Αρκετά πράγματα πήγαν λάθος…»

Διονύσης Μακρής

Που χάθηκε ο Διονύσης Μακρής από το Dream Show;

Πριν από 11 χρόνια τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο «Dream Show» του Alpha, όμως παρά την επιτυχία που έκανε βγαίνοντας από το ριάλιτι, σύντομα τα πράγματα δεν συνέχισαν τόσο λαμπερά. Ο ίδιος σε συνέντευξη του στην Ναταλία Γερμανού και στο «Επιτέλους σαββατοκύριακο» αποκάλυψε πως μέρος των πραγμάτων που έφταιξαν που δεν συνεχίστηκε έτσι η πορεία του, ήταν η δική του έπαρση, αλλά και οι λάθος άνθρωποι που είχε δίπλα του και το ανακάλυψε αργά.

[dfp_ads id=236982]

«Αρκετά πράγματα πήγαν λάθος. Ξέρουμε όλοι μας ότι σε έναν τραγουδιστή υπάρχουν συνεργάτες. Έχει ο καθένας τον μάνατζερ, τον επιχειρηματία, τον στυλίστα που όλοι εκείνοι δουλεύουν για τον τραγουδιστή. Εγώ ίσως έκανα λάθη με πολλούς από τους συνεργάτες που είχα γύρω μου. Είχα λάθος ανθρώπους δίπλα μου. Νομίζω ότι ένας συγκεκριμένος άνθρωπος που είχα, είχε άλλα συμφέροντα και το κατάλαβα αργά. Αυτό είναι ένα κομμάτι, αλλά έκανα κι εγώ τεράστια λάθη στην συμπεριφορά μου, γιατί είχα έπαρση. Πίστευα ότι ό,τι πω εγώ είναι το σωστό. Δεν την ψώνισα ποτέ, αλλά θεωρούσα ότι αυτό που λέω εγώ είναι το σωστό και ότι έχω την εμπειρία την τεράστια να σας πω εγώ τι θα γίνει, δεν θα μου πείτε εσείς.

Ο κόσμος αν δεν σε δει στην τηλεόραση, αν δεν σε ακούσει στο ραδιόφωνο, σήμερα αν δε σε δει στα social, λέει χάθηκες. Στην πραγματικότητα εγώ δούλευα, απλά δεν ήμουν στην Αθήνα, έκανα live στην περιφέρεια και έβγαζα singles», ανέφερε ο Διονύσης Μακρής.