Ο Δήμος Βερύκιος ρυθμιστής της επιστροφής Μουτσινά – Ηλιάκη στον Alpha: «Πιστοί στη φανέλα, όχι παραδόπιστοι στο χρήμα»

Δήμος Βερύκιος

«Ένας οργανισμός πρέπει να είναι και μεγαλόψυχος και να δίνει χώρο στη μεταμέλεια. Η δική μου δημόσια παρέμβαση έγινε σε μια στιγμή που γνώριζα ότι είχαν βαλτώσει οι πολύμηνες διαπραγματεύσεις».

Ο Δήμος Βερύκιος το προηγούμενο διάστημα, με δημόσιες δηλώσεις του άφηνε να εννοηθεί πως η πόρτα του Alpha έκλεινε για τον Νίκο Μουτσινά και τη Μαρία Ηλιάκη. Ωστόσο, χθες το δελτίο τύπου του καναλιού αιφνιδίασε τους πάντες. Όχι όμως τον Δήμο Βερύκιο.

Ο δημοσιογράφος γνώριζε ότι τα στελέχη του Alpha βρίσκονταν από καιρό, υπό άκρα μυστικότητα,  σε διαπραγματεύσεις με το τηλεοπτικό δίδυμο. Στο κρίσιμο σημείο της διαπραγμάτευσης, όταν προφανώς οι δύο πλευρές δεν τα έβρισκαν στα χρήματα, ο Δήμος Βερύκιος παρενέβη στέλνοντας το μήνυμά του στον Νίκο Μουτσινά.

«Ο καθένας πρέπει να γνωρίζει το ειδικό του βάρος»

Κληθείς να σχολιάσει την επιστροφή του …ασώτου, ο δημοσιογράφος ανέφερε τα εξής στο Happy Day: «Πάντα ένας οργανισμός πρέπει να είναι και μεγαλόψυχος και να δίνει χώρο στη μεταμέλεια. Άλλωστε, εγώ προσωπικά είμαι του δόγματος «τόπος στα νιάτα», αλλά και όχι να σκοτώνεις τα γέρικα άλογα. Να τους δίνεις τη δυνατότητα μέσα από ένα ειδικό ντοπάρισμα να κάνουν τη μέγιστη απόδοση. Το ζητούμενο είναι ο καθένας μας να καταλαβαίνει το ειδικό βάρος που έχει κάθε φορά. Να ξέρει πότε θα αποσύρεται και το κυριότερο, να ξέρει πόσο ζυγίζει κάθε φορά. Αυτό ισχύει για όλους μας.

Η δική μου δημόσια παρέμβαση επί του θέματος έγινε σε μια στιγμή που γνώριζα ότι είχαν βαλτώσει οι πολύμηνες διαπραγματεύσεις για το εάν έρθει ή δεν έρθει στο κανάλι. Νομίζω ότι τελικώς, αυτές οι διαπραγματεύσεις στέφθηκαν με επιτυχία και συνετέλεσε και η δική μου ώθηση. Για την επιτυχία αυτής της συμφωνίας νομίζω ότι πρέπει να χαιρόμαστε όλοι εμείς εδώ της μεγάλης οικογένειας του Alpha και κυρίως να χαίρονται οι επιθετικοί της ομάδας που είναι πιστοί στη φανέλα και όχι παραδόπιστοι στο χρήμα. Γιατί η συγκεκριμένη περίπτωση δείχνει ότι στη ζωή δεν είναι το παν το χρήμα. Τα υλικά μέσα έρχονται και παρέρχονται, υπάρχουν και ηθικές αξίες».