Ο Δήμος Βερύκιος κλείνει οριστικά την πόρτα του Alpha για τον Νίκο Μουτσινά: «Όταν κάποιος φεύγει με τον τρόπο που φεύγει…»

Δήμος Βερύκιος

«Ο Νίκος, ε... δεν έκανε και τίποτα παραπάνω από την Κωνσταντίνα! Αφού έχουμε την Κωνσταντίνα... Παιχνιδάκια πίσω από την πλάτη του Δημάκου από κανέναν»!

Με τον πλέον απρόσμενο τρόπο ολοκλήρωσε την ζωντανή σύνδεση στο Happy Day της Παρασκευής ο Δήμος Βερύκιος. Ο δημοσιογράφος ξεκαθάρισε από τη μία ότι ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαρία Ηλιάκη δεν πρόκειται να αναβιώσουν το «Δέστε τους» στον Alpha, κάτι που ακούγεται έντονα αυτές τις μέρες, άδειασε τον παρουσιαστή με υπονοούμενα ότι ο ίδιος διαδίδει τις φήμες και τον σύγκρινε με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ενώ από την άλλη άφησε αιχμές για …περίεργες κινήσεις που γίνονται πίσω από την πλάτη του.

«Δε νομίζω ότι ο Κοντομηνάς θα έκανε κινήσεις επιστροφής»

Χτυπάει χθες το τηλέφωνό μου, ήταν από ένα κανάλι, και με ρωτούν αν υπέγραψε ο Μουτσινάς με την Ηλιάκη στον Alpha. Λέω, πρώτη φορά το ακούω δεν ξέρω τίποτα, αν έχουν γίνει συζητήσεις. Αλλά και συζητήσεις να έχουν γίνει, έχουν γίνει χωρίς τον ξενοδόχο. Όποιος φεύγει, δύσκολα επιστρέφει και τις περισσότερες φορές δεν επιστρέφει. Μοναστήρι ναι, αλλά να είμαστε καλά όλοι και το λέω γενικώς… Δε νομίζω ότι ο Κοντομηνάς θα έκανε κινήσεις επιστροφής, όταν κάποιος φεύγει με τον τρόπο που φεύγει. Άλλωστε, ο Νίκος καλό παιδί, φίλος, ε… δεν έκανε και τίποτα παραπάνω από την Κωνσταντίνα. Αφού έχουμε την Κωνσταντίνα. Νίκος, Κωνσταντίνα… Πάνε οι διάφοροι και λένε ότι κουβεντιάζω με το άλλο κανάλι για να πάρουν την υπογραφή του συμβολαίου τους και τα λέω εγώ που δεν έχω συμβόλαιο με κανέναν.

«Υπάρχουν δυνάμεις που δεν παλεύουν για τη φανέλα εδώ μέσα»

Στο κούτελο βλέπεις το Μ, το Α, το Λ, το Α, το Κ, το Α, το Σ; Διαπιστώνω ότι υπάρχουν δυνάμεις που δεν παλεύουν για τη φανέλα εδώ μέσα και δεν μπορώ να συνεργαστώ με αυτές. Δεν μπορεί στο site του σταθμού να είναι εξαφανισμένη αυτή η παρένθεση στο Happy Day και να είναι η μαγειρική του x…y…z. Δηλαδή, δεν κάνουμε ούτε για μάγειρες ρε γαμώτο; Ε, άι σιχτίρ! Δεν απειλώ, προειδοποιώ… την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια! Παιχνιδάκια πίσω από την πλάτη του Δημάκου από κανέναν!