Ο Δήμος Βερύκιος απαντά με νόημα στη Βίκυ Χατζηβασιλείου

Δήμος Βερύκιος

«Έπαιρνα μέρος στις συσκέψεις, αλλά καθόμουν στην άκρη και παρακολουθούσα, χωρίς να μιλάω», λέει ο Δήμος Βερύκιος.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» παραχώρησε ο Δήμος Βερύκιος. Ο γνωστός δημοσιογράφος απάντησε και για όσα είπε η Βίκυ Χατζηβασιλείου για τον ίδιο σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είπε πει συγκεκριμένα στο «Χαμογέλα και πάλι»: «Φυσικά και τον έχω συγχωρέσει, απλά δεν τον έχω δει. Σιγά μην κρατάω μέσα μου αρνητικές μνήμες, δεν βοηθάει κανέναν αυτό. Έχω προσπεράσει όλα αυτά τα γεγονότα.

Αν ο Δήμος πιστεύει ότι με το που κατάφερε να σταματήσει το Πάμε Πακέτο και να μην υπάρχει πια αυτή η εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση έκανε κάτι καλό στον κόσμο, με γεια του με χαρά του. Εγώ τον έχω συγχωρέσει, ο κόσμος δεν ξέρω, θα πρέπει να ρωτήσει τον ίδιο τον κόσμο».

Ο Δήμος Βερύκιος, σήμερα, απάντησε: «Παλαιότερα, με τον Δημήτρη Κοντομηνά, έπαιρνα μέρος στις συσκέψεις, αλλά καθόμουν στην άκρη και παρακολουθούσα, χωρίς να μιλάω. Έκανα διάφορες επισημάνσεις, αλλά ειδικά για τη συγκεκριμένη εκπομπή, καμία.

Απλώς έπρεπε να βρεθεί ένας Βερύκιος για να… διατηρηθούμε. Καταλαβαίνω, κατανοητά είναι όλα. Ο δράκος, ο εχθρός, γιατί πώς θα ζήσουμε χωρίς βαρβάρους».

Πηγή φωτό: NDP