Ο Δημήτρης Σταρόβας επιστρέφει απόψε στο The 2night show!

Δημήτρης Σταρόβας

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με αυθορμητισμό, χιούμορ, χαλαρή διάθεση και φαντασία συζητά, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 23:45, με ενδιαφέροντες καλεσμένους για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή τους αλλά και όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Απόψε, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται  μετά από πολύ καιρό στο «The 2Night Show» τον Δημήτρη Σταρόβα. Σε μια απολαυστική συνέντευξη, ο Δημήτρης Σταρόβας μιλάει για τη ζωή και τη συμμετοχή του στο «Your Face Sounds Familiar» ως κριτής, απέναντι από τον Ευθύμη Ζησάκη. Άραγε θα ντυθεί για τρίτη φορά γαμπρός για χάρη της αγαπημένης του, Άννας Σταθάκη;

Στο «The 2Night Show» έρχεται επίσης ο νεαρός και ταλαντούχος τραγουδιστής, Mike. Τι του έχουν ετοιμάσει όμως οι «Μύγες»; Πώς θα αντιδράσει ο τραγουδιστής στα καυστικά τους σχόλια; Με εξομολογητική διάθεση μιλάει χωρίς ενδοιασμούς για την υιοθεσία του και εξηγεί τους λόγους που αισθάνεται τυχερός και ευτυχής με τα όσα του έχουν δοθεί στη ζωή του.

Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσορίζει τον Θοδωρή Μαραντίνη. Τι του επιφυλάσσουν όμως  οι «Μύγες»; Τι θα συμβεί όταν συγκριθεί με τον Χρήστο Μάστορα; Στη συνέντευξή του με τον Γρηγόρη, ο Θοδωρής Μαραντίνης, αναφέρεται στους ONIRAMA και την 18χρονη πορεία του στη μουσική.  Μοιράζεται άγνωστες πτυχές της ζωής του και μιλάει για την σχέση λατρείας που έχει με τη Σίσσυ Χρηστίδου και τους γιους του.

Καλεσμένη του Γρηγόρη είναι και η Οξάνα Τσιορίτσι Αποστολίδη. Γεμάτη δύναμη και μεγαλείο ψυχής, μιλάει για το τροχαίο ατύχημα στη Μολδαβία που της σημάδεψε τη ζωή και για το πώς κατάφερε να σταθεί ξανά στα πόδια της, ενώ οι γιατροί δεν της έδιναν καμιά ελπίδα.

Απόψε Πέμπτη 31 Ιανουαρίου στις 23:45 στον ΑΝΤ1.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!