Ο Δημήτρης Σκουλός αποκαλύπτει λίγο πριν την πρεμιέρα του GNTM

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΟΥΛΟΣ

"Μπορεί το επίπεδο των αγοριών να επισκιάσει τα κορίτσια" αποκάλυψε ο Δημήτρης Σκουλός στην Φωλιά των Κου Κου

Στην Φωλιά των Κου Κου βρέθηκε καλεσμένος ο Δημήτρης Σκουλός, ο οποίος μίλησε λίγο πριν από την πρεμιέρα για το GΝTM 3 και για τις εξελίξεις που έχουμε να δούμε για το ριάλιτι μοντέλων.

Ο γνωστός φωτογράφος ανέφερε: «Η Ελλάδα σαν χώρα που παράγει μοντέλα στα αγόρια τα πηγαίνει πολύ καλύτερα στο εξωτερικό. Οι Έλληνες άντρες φημίζονται έξω σαν μοντέλα. Οι Ελληνίδες δεν είναι πολλές αυτές που κάνουν καριέρα, είναι μετρημένες. Τα αγόρια σκίζουν.»

«Έχουμε και κούκλους στο σόου, πάρα πολύ ωραία αγόρια. Το υλικό ήταν αυτό που περίμενα γιατί δούλευα με Έλληνες και περίμενα να έρθουν γιατί και για αυτούς είναι πάρα πολύ μεγάλη ευκαιρία να τους μάθει ο κόσμος. Μπορεί το επίπεδο των αγοριών να επισκιάσει τα κορίτσια.»

Ο ίδιος μάλιστα δεν παρέλειψε να πει την άποψή του και για την νέα κριτή του σόου, την Ζενεβιέβ αλλά και την νέα προσθήκη στην ομάδα, τον Γιώργο Καράβα. Χαρακτηριστικά ανέφερε για την πρώτη ότι έχει δέσει πολύ με την ομάδα αναφέροντας ότι είναι «ιδέα και λατρεία.»

Στο τέλος πρόσθεσε: » Σήμερα θα μας τραβήξει το ενδιαφέρον όλο μαζί. Αν ζήσετε αυτό που έζησα εγώ live στα casting, νομίζω ότι θα κολλήσετε και θα χαρεί κι ο κόσμος. «