Ο Δημήτρης Σκουλός «αιφνιδίασε» την Τζένη Θεωνά: «Δεν σε πιστεύω, έχω δει αλαζονεία, οι ηθοποιοί έχουν γίνει παρουσιαστές»

Δημήτρης Σκουλός

"Είναι το νέο influencing και καλά κάνουν. Οι νέοι ήρωες της εποχής είναι οι ηθοποιοί. Δεν έχει δει κάποιος άνθρωπος να αλλάζει και να γίνεται αλαζονικός από την πολλή προβολή;" είπε ο Δημήτρης Σκουλός.

Ο Δημήτρης Σκουλός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Μαμα-δες με την Τζένη Θεωνά. Όπως σημείωσε ο γνωστός φωτογράφος, έχει συναντήσει ανθρώπους με πολλή έπαρση και να αλλάζουν με τα φώτα της δημοσιότητας.

«Προσπάθησα να δείξω στις κόρες μου ότι η τηλεόραση είναι ένα μέρος της δουλειάς μου και τίποτα περισσότερο. Δεν είμαι καλύτερος επειδή είμαι μπροστά από μία κάμερα» ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια απάντησε στην Τζένη Θεωνά, η οποία ανέφερε πως δεν έχει τύχει να συνεργαστεί με αλαζονικούς συναδέλφους της.

«Δεν σε πιστεύω. Αν έχω δει αλαζονεία; Ναι. Τα τελευταία χρόνια το επάγγελμα του ηθοποιού έχει πολλή γκλαμουριά. Όχι καθεαυτή η δουλειά αλλά η προβολή του ηθοποιού. Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει οι ηθοποιοί τραγουδιστές, παρουσιαστές. Είναι το νέο influencing και καλά κάνουν. Οι νέοι ήρωες της εποχής είναι οι ηθοποιοί. Δεν έχει δει κάποιος άνθρωπος να αλλάζει και να γίνεται αλαζονικός από την πολλή προβολή; Αν πατάς γερά στα πόδια σου και έχεις καταφέρει μερικά στη ζωή σου ή είσαι ταπεινός άνθρωπος όπως θα έπρεπε να είμαστε, δεν αλλάζεις. Άνθρωποι που ήθελαν την προβολή, να τους δείχνει έξω ο κόσμος και να εισπράττουν μία αγάπη που τους έλειπε από μικρά παιδιά, αυτοί ξαφνικά παθαίνουν ξιπασμό και έχουν έπαρση. Το έχω δει και το έχω ζήσει»