Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος αποκαλύπτει το παρασκήνιο του διαζυγίου του με το STAR! «Το τραγικό της ιστορίας ήταν…»

Δημήτρης Σκαρμούτσος

«Το STAR μου ανακοίνωσε μέσω τηλεφώνου ότι χωρίζουμε».

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος επανέρχεται με περισσότερες λεπτομέρειες για το τέλος της συνεργασίας του με το STAR. Αυτή τη φορά ο chef μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο με το κανάλι…

«Με το STAR υπήρξε διαφωνία. Ήθελαν να ακολουθήσουν άλλο δρόμο. Θεώρησα ότι εγώ δεν μπορώ να ακολουθήσω αυτό το δρόμο και χωρίσαμε. Συνήθως μέσω τηλεφώνου γίνονται αυτά τα πράγματα. Δεν υπήρξε κανένας καβγάς.

Υπάρχει ένα συμβόλαιο που τρέχει που ήταν υπογεγραμμένο και είχε σταλεί το δεύτερο, απλά δεν είχα προλάβει να το υπογράψω.

[dfp_ads id=236982]

Δεν ήταν οικονομικό το θέμα. Είναι μια μπερδεμένη ιστορία. Δεν ήταν τα πράγματα ξεκαθαρισμένα. Η ιστορία είναι ότι εγώ ζητούσα μια συνάντηση τουλάχιστον 1,5-2 μήνες πριν για να δούμε τι θα κάνουμε με το συγκεκριμένα project. Η συνάντηση έγινε 2 μέρες πριν ξεκινήσει το γύρισμα και εκεί ειπώθηκαν κάποια πράγματα τα οποία εγώ προσωπικά θεώρησα ότι δεν μπορούσα να τα κάνω, γνωρίζοντας τον εαυτό μου και γνωρίζοντας εμένα.

Κόλαφος από Δημήτρη Σκαρμούτσο για το STAR! «Δεν υπήρχε περίπτωση να παρατήσω το MasterChef αν…»

Το τραγικό της ιστορίας και που με στεναχώρησε πολύ ήταν που ακούστηκε πως ήμουν απαιτητικός. Γενικώς είμαι ένας άνθρωπος που δεν είμαι καθόλου απαιτητικός. Για αυτό και θεωρώ ότι κάνω τηλεόραση τόσα χρόνια. Για κάποιον που δεν είναι επαγγελματίας του χώρου, που είναι μάγειρας, το να κάτσει 9-10 χρόνια στην τηλεόραση ήταν πάρα πολύ. άρα σαφέστατα δεν τέθηκε ποτέ τέτοιο θέμα. Ακούστηκε ότι δεν ήμουν στην ώρα μου, ότι ήμουν απαιτητικός, ότι έκανα παρεμβάσεις. Όλα αυτά δεν ισχύουν. Όταν με φέρνεις 2 μέρες πριν ξεκινήσει το project και μου λες κάποια πράγματα που εγώ δεν είμαι ενήμερος, είναι λογικό να πω τι μπορώ και τι δεν μπορώ να κάνω. Προφανώς αυτό δεν άρεσε και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.

Ήμουν στεναχωρημένος γιατί έγινε με πολύ περίεργο τρόπο. Το ξεπέρασα πάρα πολύ γρήγορα. Αδικημένος από το κανάλι σαν κανάλι όχι, από κάποιους ανθρώπους ίσως ναι», ανέφερε συγκεκριμένα ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.