Ο Δημήτρης Παπάζογλου εξομολογείται για τις σχέσεις της Μάρθας Καραγιάννη με την Ζωή Λάσκαρη

Δημήτρης Παπάζογλου

"Μας είχε φερθεί εξαιρετικά η Καραγιάννη. Για την Ζωίτσα άλλοι έβαλαν το χέρι τους και δεν μιλούσαμε για πολλά χρόνια. Καλοθελητές" είπε ο Δημήτρης Παπάζογλου.

Ο Δημήτρης Παπάζογλου βρέθηκε στο Στούντιο 4 και μίλησε για την απώλεια της Μάρθας Καραγιάννη. Πώς ήταν οι σχέσεις που είχαν η Μάρθα Καραγιάννη κι η Ζωή Λάσκαρη;

«Γύρισα από το εξωτερικό και την χορογραφώ στο «Οι άντρες προτιμούν τις ξανθιές» με την Ζωή Λάσκαρη. Οι σχέσεις τους ήταν ανάλογα, την Ζωή την έπιαναν τα… Αυτά όλα μπορεί να ήταν κι ένα θέατρο κι ο καθένας παίζει ένα ρόλο καμια φορά για να στηρίξει το image του. Η Ζωή ήταν εξαιρετική στις ασπρόμαυρες ταινίες του Δαλιανίδη, κούκλα, καλλονή. Η Μάρθα ήταν πιο γήινη» ανέφερε ο Δημήτρης Παπάζογλου.

«Μας είχε φερθεί εξαιρετικά η Καραγιάννη. Για την Ζωίτσα άλλοι έβαλαν το χέρι τους και δεν μιλούσαμε για πολλά χρόνια. Καλοθελητές. Η Μάρθα μας έκανε πολλά δώρα. Η άλλη ούτε ένα τριαντάφυλλο δεν μας έδωσε. Η Μάρθα ήταν δοτική, γενναιόδωρη, ήταν δικιά μας. Ήταν super star και ταυτόχρονα ένα λαϊκό κορίτσι» συμπλήρωσε ο Δημήτρης Παπάζογλου.