Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από τον ΑΝΤ1

Δημήτρης Ουγγαρέζος

«Ξέρει ότι την νοιάζομαι, ότι την αγαπώ», λέει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για τη Φαίη Σκορδά.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» και τη Βίκυ Δέτσικα. Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στην επόμενη σεζόν, όπου θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλάι της Ελένης Μενεγάκη, ενώ απάντησε και για τη Φαίη Σκορδά.

«Θα είμαι και την επόμενη σεζόν με την Ελένη Μενεγάκη, θα είναι λίγες οι διακοπές γιατί επιστρέφουμε νωρίς. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι ζυμώσεις για τα καινούργια πράγματα που θα κάνουμε», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε στη συνέχεια: «Δεν έχω μιλήσει με τη Φαίη. Νομίζω ότι είναι μια περίοδος που κι εκείνη θέλει να βάλει τα πράγματα σε μια σειρά και να έχει το χώρο της και το χρόνο της. Σίγουρα την έχουν πάρει τηλέφωνο άνθρωποι που ενδεχομένως να ακούει περισσότερο από μένα ή και να την χρειάζονται περισσότερο και να τους χρειάζεται. Οπότε, εγώ μένω λίγο πιο πίσω. Ξέρει ότι την νοιάζομαι, ότι την αγαπώ. Με τον Γιώργο έχουμε μιλήσει, αλλά όχι για τα επαγγελματικά».

Κλείνοντας, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανέφερε: «Θεωρώ ότι ο Γιώργος Καρτελιάς και η Ελίνα Παπίλα θα έπρεπε να έχουν λίγο περισσότερη διάρκεια».