Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος εξομολογείται: «Έκανα 4 χρόνια να την ξεπεράσω»

Δημήτρης Ουγγαρέζος
«Τότε μου στοίχισε πολύ γιατί αυτή πιέστηκε και δεν ήθελα ποτέ να την πιέσω.»

Τον Δημήτρη Ουγγαρέζο φιλοξένησε o Θανάσης Αναγνωστόπουλος στην εκπομπή DOT που προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο στις 4:30 από το MegaOne Κύπρου. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε προηγούμενες σχέσεις του, αποκαλύπτοντας πως μια φορά σκέφτηκε την πρόταση γάμου…

«Τις περισσότερες φορές έφευγαν οι γυναίκες από τη σχέση. Νομίζω ότι κάποια στιγμή πρέπει να κρατάς κάποια πράγματα για να συντηρείς τον μύθο. Όταν τελείωνε η σχέση δεν είχα κάτι άλλο για να την κρατήσω.»

«Στην καψούρα νιώθεις ότι δεν αντέχει το σώμα σου στα καλά και αντίστοιχα στα κακά. Νιώθεις σφίξιμο στο στομάχι και την καρδιά και λες «θα πεθάνω». Ευτυχώς, ήταν κοντά μου οι φίλοι μου. Ήμουν drama queen. Έκανα να ξεπεράσω 4 χρόνια την πρώτη μου καψούρα στα 17 μου. Πάλι καλά που δεν μου έκανε ασφαλιστικά μέτρα. Περνούσα έξω από το σπίτι της, την έπαιρνα τηλέφωνο, το σήκωνε και της το έκλεινα. Τότε μου στοίχισε πολύ γιατί αυτή πιέστηκε και δεν ήθελα ποτέ να την πιέσω. Ένιωσα ότι έσκασε.»

«Μια φορά έχω σκεφτεί να κάνω πρόταση γάμου. Ήμουν 27 στα 28. Είναι γνωστή γυναίκα αλλά ποτέ δεν θα το πω. Ο θεός με φώτισε να μην κάνω πρόταση γάμου. Αν έκανα την πρόταση πιστεύω ότι θα έλεγε «όχι».