Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απαντά στη Τζένη Μπαλατσινού: «Ξέρω ελληνικά και είπα πολύ συγκεκριμένα πράγματα»

Δημήτρης Ουγγαρέζος

"Περίμενα μια πιο διακριτική διαχείριση γιατί εγώ δεν είπα τίποτα τέτοιο, δεν μίλησα για κανέναν δεσμό".

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σε απρόσμενη κόντρα μετά από τη δημοσίευση μιας φωτογραφίας στο Πρωινό, στην οποία είδαμε τη Τζένη πάνω σε μηχανή με οδηγό έναν γοητευτικό άνδρα. «Η φωτογραφία τα λέει όλα, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα», είπε ο Δημήτρης, αναφέροντας και κάποιες λεπτομέρειες για τις κοινές τους εξόδους το Σαββατοκύριακο.

Τζένη Μπαλατσινού: Αυτός είναι ο γοητευτικός, γυμνασμένος και 10 χρόνια νεότερος συνοδός της…

Φαίνεται, όμως, ότι αυτή η αναφορά στο Πρωινό εξόργισε την Τζένη, η οποία διέψευσε τα πάντα με ανάρτησή της στο Instagram, χρησιμοποιώντας σκληρό λόγο για τον Δημήτρη.

Μπαλατσινού σε Ουγγαρέζο: «Get A Life»!

Το πρωί της Τρίτης, λοιπόν, η Φαίη Σκορδά άνοιξε το θέμα, ώστε να τοποθετήσουν τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση και να κάνουν κάποιες διευκρινήσεις γι’ αυτά που ειπώθηκαν στην εκπομπή:

  • Φαίη: Έχω ένα information να σας πω, ότι ο κύριος που ήταν στη μηχανή, ο οδηγός με την Τζένη Μπαλατσινού, είναι φίλος της.
  • Δημήτρης: Καλά κάνεις και το λες, μας το είπε πολύ καλά χθες και η Τζένη και την ευχαριστούμε.
  • Φαίη: Καλά μη σοβαρεύεις…
  • Δημήτρης: Σοβαρεύω γιατί εμείς δεν μιλήσαμε για δεσμό. Προσέχω πάρα πολύ τα λόγια μου, δόξα τω Θεώ ξέρω ελληνικά και είπα πάρα πολύ συγκεκριμένα πράγματα…
  • Φαίη: Ότι θα σε πετύχει και θα σου ρίξει μπουνιά ο κύριος με τα μούσκουλα!
  • Δημήτρης: Κοροϊδέψαμε τη φωτογραφία ότι είναι σκοτεινή και ότι δεν προκύπτει τίποτα από αυτή, είπαμε ότι έχουν έρθει κοντά και ότι δεν ξέρουμε σε τι φάση είναι όλο αυτό. Περίμενα μια πιο διακριτική διαχείριση γιατί εγώ δεν είπα τίποτα τέτοιο, δεν μίλησα για κανέναν δεσμό.
  • Φαίη: Σε πειράζει που το έθιξα;
  • Δημήτρης: Είμαι λίγο εύθικτος αυτή την περίοδο, με συγχωρείς.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…