Ο Δημήτρης Μπέλλος “αδειάζει” Ηλία και Γιώργο – Το περιστατικό που δεν είδαμε στο MasterChef

Δημήτρης Μπέλλος

Δείτε όλα όσα είπε ο Δημήτρης Μπέλλος για τους δύο πρώην συμπαίκτες του.

Για τον Ηλία Κιαζόλι και τον Γιώργο Λασκαρίδη μίλησε ο Δημήτρης Μπέλλος σήμερα στον αέρα της εκπομπής “Στη φωλιά των Κου Κου”. Ο παίκτης που αποχώρησε προχθές από το MasterChef αποκάλυψε κι ένα περιστατικό με τον Ηλία που δεν έδειξαν οι κάμερες, ενώ παράλληλα “άδειασε” τον Γιώργο για το περιστατικό με το χαρτάκι.

«Ένιωσα ένα πράγμα μέσα μου και λέω ή ο Ηλίας ή εγώ στο σπίτι. Δεν θα ξαναυπάρξουμε μαζί στο σπίτι, αυτό ένιωσα μέσα μου. Αυτό που έκανε ο Ηλίας μάς πείραζε εμένα και κάποιους άλλους. Αυτά που είδα ότι έλεγε στα επεισόδια, στο σπίτι μας έλεγε περισσότερα. Ήταν ένα αρνητικό vibe και γι’ αυτό κατέβηκα κάτω. Αν έμενε αυτός μπράβο του, αν έμενα εγώ, οκ.

Ο Μπέλλος βγήκε από το MasterChef κι έλυσε το “μυστήριο” – Είναι σε σχέση με τη Μαρία ή όχι;

Είναι ωραίο να έχεις να ασχολείσαι με κάτι γιατί περνούσαν δύο ώρες μέχρι να δοκιμάσουν τα πιάτα και κουβεντιάζαμε, αλλά μέχρι ένα όριο, κι αυτό έχει το όριό του. Με είχε στολίσει σαν… χριστουγεννιάτικο δέντρο, αλλά και άλλοι συμπαίκτες μου, που τα είδα μετά στα επεισόδια. Μπροστά μου δεν τα έλεγε κανείς.

Μόνο ο Ηλίας είχε έρθει μια φορά, μου λέει “σε έσκισα στην ομαδική” και του απάντησα “εσύ εμένα ποτέ, εσύ σε εμάς το δέχομαι”. Φαινόταν ότι ο Ηλίας κρυβόταν στις παρασκευές που κι αυτό είναι μια στρατηγική. Δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό να έρχεσαι μετά και να μου τη λες», είπε ο Δημήτρης Μπέλλος για τον Ηλία Κιαζόλι.

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Μπέλλος απάντησε και για τον Γιώργο Λασκαρίδη: «Έχω δει τον Γιώργο να με “στολίζει” και την επόμενη ώρα να είναι μια χαρά. Έλα μπροστά και πες τα μου, όπως έκανε η Κατερίνα, που σε όλους τα έλεγε μπροστά.

Υπήρχε εκείνο το περιστατικό με το χαρτάκι που έβγαλε ο Γιώργος με τα στοιχήματα που ο ίδιος ο Γιώργος ήθελε να πάρει μέρος και το μετάνιωσε. Και το χαρτάκι πρέπει να το πήρε από τα σκουπίδια για να το βγάλει στην κάμερα. Τι το βγάζεις; Αυτό το κάναμε στον εξώστη. Μίλησα με την Κατερίνα και της λέω “που το είχαμε αυτό και το βρήκε;”».