Ο Δημήτρης Μακαλιάς «πάγωσε» για λίγο την Κατερίνα Καραβάτου με την αναφορά του στον Alpha

Δημήτρης Μακαλιάς

Με ποιο τρόπο προστέθηκε στους συνεργάτες της εκπομπής Τι λέει;

Ο Δημήτρης Μακαλιάς επέστρεψε στους τηλεοπτικούς του γονείς, την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη, για μια κουβέντα Στη φωλιά των Κου Κου, έτσι μόνο όπως οι ίδιοι ξέρουν. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, είχε η αναφορά του ηθοποιού στη συνεργασία του με τον Alpha και το Τι λέει;. Πώς προέκυψε και ποιες είναι οι πρώτες του εμπειρίες από τους νέους του συνεργάτες;

«Μετά από αυτή την εμπειρία μαζί σας έρχεται αυτό το υπέροχο κανάλι και σου κάνει αυτή την πρόταση, μπορείς να πεις όχι; Για χίλιους λόγους, γιατί ήρθαμε από κάπου αλλού όπως καταλαβαίνετε, ας μην τα θυμηθούμε αυτά. Είναι από τις πιο ωραίες στιγμές μου στην τηλεόραση. Το Α και το Ω για μένα στη δουλειά μου είναι να περνάω καλά, να έχω ανθρώπους που αγαπάω και να μπορώ να περνάω ωραία μαζί τους. Αυτό, λοιπόν, συμβαίνει στον Alpha. Έχω μια ομάδα και ανθρώπους δίπλα μου που με κάνουν να νιώθω ασφάλεια, νιώθω πάρα πολύ ωραία να περνάω χρόνο μαζί τους και αυτό με γεμίζει.

Είναι μία εκπομπή που είναι πάρα πολύ ζωντανή, είναι ένας οργανισμός ο οποίος αλλάζει καθημερινά, αλλιώς ξεκινάς, προσθέτεις αφαιρείς πράγματα, δοκιμάζεις πράγματα. Δεν ήξερα προσωπικά κανέναν. Έγινε ένα κάστινγκ βασικά…».

Αυτή η τελευταία φράση που είπε ο Δημήτρης Μακαλιάς ήταν που «πάγωσε» λίγο την Κατερίνα Καραβάτου και έγινε αφορμή για τον παρακάτω διάλογο:

  • Πέρασες εσύ από διαδικασία κάστινγκ;
  • Ναι, βεβαίως.
  • Ααα, ΟΚ… γιατί…
  • Ε, δεν μας χάλασε; Τι νομίζεις ότι είπε ο Alpha; «Α, αυτόν! Πόσα; Ωραία, πάρε τον!»;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…