Ο Δημήτρης Κοτταρίδης για το διαζύγιο από την Εύη Φραγκάκη – Πώς είναι σήμερα η σχέση τους;

Δημήτρης Κοτταρίδης

Δείτε όλα όσα είπε ο Δημήτρης Κοτταρίδης σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Στο Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου παραχώρησε συνέντευξη ο Δημήτρης Κοτταρίδης, ο οποίος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στο διαζύγιο με την Εύη Φραγκάκη.

«Κάθε πρωί ξυπνάω στις 4:00. Στον έναν μήνα κακής τηλεθέασης σε κόβουν, ενώ στην ΕΡΤ δεν είναι έτσι και αυτό είναι καλό. Δεν ήταν εύκολη η αλλαγή από τα 20 χρόνια στον ΑΝΤ1 να βρεθώ αλλού. Δεν έφυγα με καμία πικρία από τον ΑΝΤ1. Λόγω δουλειάς έχω ταξιδέψει σε 47 χώρες.

Έχω πολύ καλή σχέση με την πρώην σύζυγό μου, ειδικά και όταν υπάρχει ένα παιδί. Έχουν περάσει και πολλά χρόνια από το χωρισμό μας. Είμαι νέος ακόμα για να ξαναπαντρευτώ. Έχω φέρει το γιο μου στο στούντιο για να δει την εκπομπή. Ελπίζω να είναι έξυπνος και να ακολουθήσει άλλο δρόμο.

Ο γιος μου, μου κάνει συνήθως στιλιστικές παρατηρήσεις, για τα μούσια, τα μαλλιά. Δεν είμαι μπαμπάς του σαββατοκύριακου. Παίρνω το παιδί μου κάθε μέρα από το σχολείο. Θα κάνουμε τα μαθήματα, θα τον πάω στη μπάλα του. Όχι από υποχρέωση, αλλά γιατί εγώ το έχω ανάγκη», είπε ο Δημήτρης Κοτταρίδης.