Ο Δημήτρης Κεχαγιάς για το σκηνικό με τον Βαρουξή – «Από τότε που βγήκε η συγγνώμη χάθηκε το φιλότιμο»

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δείτε όλα όσα είπε ο Δημήτρης Κεχαγιάς στον αέρα του “Love it”.

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς, που αποχώρησε από το Big Brother το βράδυ της Παρασκευής, βρέθηκε σήμερα στο πλατό του “Love it”, όπου απάντησε και για το περιστατικό που με τον Χρήστο Βαρουξή.

«Ήταν λάθος κίνηση, πολύ λάθος έκφραση της κατάστασης. Συμφωνώ σε αυτό το κομμάτι. Για να φτάσει ένας άνθρωπος σε ένα τέτοιο σημείο, όπως θέλησα να εξηγήσω και στα παιδιά μετέπειτα, δεν είπα ότι όλα μια χαρά και όλα καλά. Για να φτάσει ένας άνθρωπος σε ένα τέτοιο σημείο όπως εγώ πάει να πει ότι συμβαίνουν πάρα πολλά πράγματα, ώστε να φτάσω εγώ σε αυτό το σημείο. Δεν έρχομαι εύκολα στα όριά μου. Εγώ τραμπούκος δεν είμαι.

Το να γυρίσω και να πω συγγνώμη, θεωρώ ότι εγώ δεν καλύπτομαι, δεν αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου να πω συγγνώμη για κάτι το οποίο δεν θα εξηγήσω γιατί το έκανα. Θεωρώ πολύ πιο σημαντικό να εξηγήσω την όλη κατάσταση και γιατί έφτασα εκεί.

Όταν γυρνάει ένας άνθρωπος και λέει ότι αντιλαμβάνομαι ότι είναι λάθος μου που έχω φτάσει σε ένα τέτοιο σημείο, θα εξηγήσω απόλυτα γιατί έχω φτάσει σε αυτό το σημείο, εγώ θέλω να τα έχω καλά με τον εαυτό μου. Έχω ακούσει συγγνώμη από ανθρώπους  που δεν τήρησαν ούτε στο ελάχιστο τα συγγνώμη τους. Από τότε που βγήκε η συγγνώμη χάθηκε τα φιλότιμο», είπε ο Δημήτρης Κεχαγιάς.