Ο Δημήτρης Κεχαγιάς αποκαλύπτεται στο Big Brother – «Εννοείται ότι φλερτάρω την Σοφία Δανέζη»

Big Brother

"Δεν το συζητάω αυτό και δεν το έχω κρύψει ποτέ" ξεκαθαρίζει ο Δημήτρης Κεχαγιάς.

Σε μια ξεχωριστή εξομολόγηση προχωράει στο Big Brother ο Δημήτρης Κεχαγιάς σχετικά με τα αισθήματα που έχει αναπτύξει για την συμπαίκτρια του, Σοφία Δανέζη. Αισθήματα τα οποία, όμως, μοιάζουν να έχουν μπει… στον πάγο καθώς οι δύο διαγωνιζόμενοι του ριάλιτι του ΣΚΑΪ έχουν απομακρυνθεί τις τελευταίες μέρες.

Στο αποκλειστικό απόσπασμα που εξασφάλισε το zappit, από το νέο επεισόδιο του Big Brother, παρακολουθούμε τον Δημήτρη Κεχαγιά να κάθεται στον κήπο του σπιτιού και να συνομιλεί με την Αφροδίτη. Θέμα της συζήτησης, βεβαίως, η γοητευτική τραγουδίστρια.

«Της είπα χθες, Σοφία μου κομμένα τα πολλά πολλά και ήταν πολύ στραβωμένη. Σήμερα το πρωί σηκώθηκε και ήταν πλήρως αποκομμένη, ενώ εγώ δεν ήθελα να την αποκόψω. Να την προστατέψω ήθελα από όλο αυτό» σημειώνει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Κεχαγιάς.

Αμέσως μετά, ο νεαρός παίκτης του Big Brother βρίσκεται στο δωμάτιο επικοινωνίας και εξωτερικεύει με ειλικρίνεια την έλξη που νιώθει για την Σοφία Δανέζη!

«Εννοείται ότι την φλερτάρω, είναι πάρα πολύ ωραία γυναίκα. Δεν το συζητάω αυτό και δεν το έχω κρύψει ποτέ. Δεν είμαι κανένα παιδάκι να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλο μου. Από την πρώτη μέρα που έχουμε μπει εδώ μέσα έχουμε πει δυο, τρία πράγματα τα οποία τα σέβομαι» τονίζει.

«Είναι όμορφα, τα κρατάω και μένει εκεί» καταλήγει ο Δημήτρης Κεχαγιάς στο Big Brother.