Ο Δημήτρης Κεχαγιάς αποχώρησε από το Big Brother και απασφάλισε στα social media

Δημήτρης Κεχαγιάς

"Δεν είμαι τραμπούκος" ξεκαθαρίζει ο Δημήτρης Κεχαγιάς.

Παρελθόν αποτελεί από το Big Brother ο Δημήτρης Κεχαγιάς, καθώς ήταν αυτός που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους το βράδυ της περασμένης Παρασκευής και αποχώρησε από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού.

Ο πρώην διαγωνιζόμενος του ριάλιτι του ΣΚΑΪ, ωστόσο, θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα λίγο αργότερα.

Έτσι, μετά την αποχώρηση του, ο Δημήτρης Κεχαγιάς επανήλθε στο προσκήνιο μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media ώστε να απαντήσει σε όλους όσους τον κατηγόρησαν για την βίαιη συμπεριφορά του.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης του Big Brother σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τα μηνύματα σας είναι άπειρα και δυστυχώς δεν μπορώ να τα διαβάσω όλα. Γίνεται χαμός αλλά θα προσπαθήσω με τις μέρες να το κάνω. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη στήριξη σας και τα πάρα πολλά μηνύματα».

«Επειδή οι περισσότεροι δυστυχώς είστε άντρες θα ήθελα να σας πω πως οι άντρες δεν είναι έτσι. Άρα κατ’ εμέ δεν είστε άντρες. Ένας άντρας παραδέχεται και αποδέχεται, δεν φοβάται να τσαλακώσει την εικόνα του. Πάρα πολύ όμορφα λόγια μού λέτε και πραγματικά νιώθω περήφανος από αυτά που διαβάζω, από ανθρώπους που ουσιαστικά δεν με γνωρίζετε. Μέσα από ένα γυαλί με είδατε. Για τους υπόλοιπους και όλα τα αρνητικά που βλέπω, τον σχολιασμό μου, τα παντελόνια μου, ότι έχει να κάνει με την Σοφία θεωρώ ότι άλλοι άνθρωποι ξεπέρασαν τα όρια πολλοί περισσότερο από μένα» πρόσθεσε ο Δημήτρης Κεχαγιάς.

«Εγώ δεν ακούμπησα κανέναν. Το ότι νευρίασα και εκτέθηκα, ναι, πιέστηκα πάρα πολύ. Έχει να κάνει με τον έγκλεισμό, με το ότι προσβλήθηκα σαν άνθρωπος με πολλές καταστάσεις μέσα στο σπίτι που ίσως και να μην έχετε μπορέσει να δείτε άρα καλό θα ήταν να μην το κρίνετε τόσο σπασμωδικά. Δεν είμαι τραμπούκος. Εγώ δεν ακούμπησα κανέναν, άλλοι έχουν ακουμπήσει εκεί μέσα και δεν κρίθηκαν όπως κρίθηκα εγώ αλλά μάλλον έτσι ήταν να πάει η κατάσταση» κατέληξε.