Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος στην πρώτη live τηλεοπτική του εμφάνιση – Όσα είπε στο Πρωινό για τις Άγριες Μέλισσες

Δημήτρης Γκοτσόπουλος

Δείτε όλα όσα είπε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος στο Πρωινό.

Καλεσμένος στο Πρωινό ήταν σήμερα ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, στην πρώτη του live εμφάνισή του στην τηλεόραση. Ο Λάμπρος από τις Άγριες Μέλισσες εξήγησε γιατί δεν τα πάει καλά με τις ζωντανές εκπομπές και φυσικά μίλησε για τη νέα σεζόν της σειράς που κάνει απόψε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1.

«Δεν τα πάω καλά με τις συνεντεύξεις, τα live. Στη σκηνή αλωνίζω, στις ζωντανές εκπομπές δεν τα πάω καλά. Είναι η πρώτη φορά που δίνω συνέντευξη live. Στον αέρα νιώθω μια άλλη έκθεση. Άμα πεις κάτι, το οποίο δεν το σκεφτείς καλά εκείνη τη στιγμή, μετά δεν μπορείς να το επιστρέψεις. Ο λόγος έχει δύναμη, οπότε θέλω να είμαι προσεκτικός στο τι λέω και πώς το λέω», είπε αρχικά ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος μίλησε για τη νέα σεζόν της σειράς Άγριες Μέλισσες: «Είναι ένα τεράστιο στοίχημα φέτος για εμάς. Όταν είπαμε όλοι οι συντελεστές να κάνουμε την τρίτη χρονιά, θέλαμε να κάνουμε ακόμα κάτι καλύτερο. Ανέβασαν τον πήχη και βλέπουμε ότι ο τρόπος που γίνονται τα γυρίσματα, υπάρχει μια στοχοπροσήλωση όσον αφορά αυτόν τον πήχη και έχει γίνει πολύ μεγάλη επένδυση.

Έχουμε πάρει μέχρι στιγμής 30 επεισόδια και είναι το ένα καλύτερο από το άλλο. Μπαίνουν πολλοί νέοι ηθοποιοί, έμπειροι ηθοποιοί, ταλαντούχοι… Είμαστε όλοι απέναντι στο πώς θα αντιμετωπίσουμε αυτόν τον δαίμονα, τον φασισμό. Οι σεναριογράφοι μας συμβουλεύονται έναν ιστορικό και γράφουν τα σενάρια με πολλή προσοχή. Θα πάω εξορία και θα φάω πολύ ξύλο. Πήγα στη Λέρο για να μελετήσω για το ρόλο μου».

«Δεν παίζει για μένα ρόλο ούτε η εμφάνιση ούτε η ηλικία, με ενδιαφέρει η ματιά. Έχω δουλέψει από πλασιέ μέχρι μπάρμαν», είπε επίσης ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.