Ο Δημήτρης Γιώτης καθηλώνει για την υγεία του: «Τα χάσαμε, μια σταγόνα αίμα πέρναγε»

Δημήτρης Γιώτης

"Βάζω το πιεσόμετρο και δείχνει 25 η μεγάλη και 17 η μικρή" τόνισε ο Δημήτρης Γιώτης.

Την παρέα του «Καλοκαίρι Yes» συνάντησε ο Δημήτρης Γιώτης την Πέμπτη στο OPEN. Ο λαϊκός τραγουδιστής μίλησε από καρδιάς, μεταξύ άλλων, για την πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε η οποία και τον οδήγησε να κάνει δύο εγχειρήσεις σε διάστημα πέντε μηνών.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Γιώτης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πέρασα μια περιπέτεια υγείας πολύ μεγάλη αλλά τώρα είμαι πολύ καλά. Έκανα επέμβαση καρωτίδας, καρδιάς… Τόσο μεγάλη περιπέτεια. Γι’ αυτό και χάθηκα, συνέβη πέρσι τον Ιούνιο. Ήμουν με τον Μανώλη Κονταρό σε μια εμφάνιση στο Ρέθυμνο, γυρίζω και το βράδυ της επόμενης ημέρας μού ανοίγει η μύτη. Πολύ, για δυο ώρες».

«Μόλις την κλείνουμε, μου λέει ο πατέρας μου «βάλε λίγο το πιεσόμετρο» και δείχνει 25 η μεγάλη και 17 η μικρή! Η μύτη με έσωσε βασικά».

«Πήγαμε στο νοσοκομείο, τα χάσαμε εκεί. Έμεινα για μια εβδομάδα ώστε να δούμε από τι προέρχονται όλα αυτά και διαπιστώσαμε ότι η δεξιά καρωτίδα ήταν 99% κλειστή, μια σταγόνα αίμα πέρναγε. Έκανα εγχείρηση καρωτίδας τον Αύγουστο και καρδιάς τον Δεκέμβρη. Τώρα ευτυχώς είμαι πάρα πολύ καλά» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Δημήτρης Γιώτης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του OPEN.