Ο Δημήτρης Γεωργαλάς για τη συνεργασία του με τον Δημήτρη Λιγνάδη – «Πάθαμε σοκ»

Δημήτρης Γεωργαλάς

«Είναι τεράστιο λάθος για τον κόσμο να θεωρεί ότι ο χώρος του θεάτρου είναι ένας τελείως διεφθαρμένος χώρος», λέει ο Δημήτρης Γεωργαλάς.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ήταν σήμερα ο Δημήτρης Γεωργαλάς. Ο ηθοποιός απάντησε και για τη συνεργασία του με τον Δημήτρη Λιγνάδη, τονίζοντας πως έπαθε σοκ όταν άρχισαν να “σκάνε” οι καταγγελίες.

«Με τον Λιγνάδη συνεργαστήκαμε πρόπερσι στον Οιδίποδα Τύραννο, δεν είχα αντιληφθεί τίποτα. Σοκαριστήκαμε όλοι όταν ακούσαμε όλα αυτά, πάθαμε σοκ. Δεν μπορώ να ξέρω ποιος γνώριζε, αλλά ειλικρινά εγώ είχα μια πάρα πολύ καλή συνεργασία, δεν έπεσε στην αντίληψή μου κάτι. Ήταν μια περιοδεία που κύλησε ομαλά, με την κούρασή της, με τις παραστάσεις της, τελειώσαμε, είπαμε γεια και ο καθένας πήγε σπίτι του», είπε αρχικά ο Δημήτρης Γεωργαλάς.

Ο Δημήτρης Γεωργαλάς συνέχισε: «Είναι πολύ κακές οι γενικεύσεις. Δεν σημαίνει ότι επειδή αποδόθηκαν κατηγορίες, επειδή άνοιξαν στόματα, που κατά τη γνώμη μου πολύ καλά έγινε και πρέπει να συνεχίσουμε να μιλάμε για πράγματα που είναι προσβλητικά για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι βράζουμε όλοι στο ίδιο καζάνι. Καλό είναι να μιλάμε γι’ αυτά και να μην φοβόμαστε ότι κάποιος θα μας καταστρέψει».

«Είναι τεράστιο λάθος για τον κόσμο να θεωρεί ότι ο χώρος του θεάτρου είναι ένας τελείως διεφθαρμένος χώρος», πρόσθεσε επίσης ο Δημήτρης Γεωργαλάς.