Ο Δημήτρης Αποστόλου βάζει «τελεία» για την πρώην σύζυγο του, Μάγδα Πένσου

Δημήτρης Αποστόλου

"Μέχρι εκεί. Δεν θέλω τίποτα άλλο" ομολόγησε, μέσα σε όλα, ο Δημήτρης Αποστόλου.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Δημήτρης Αποστόλου στην κάμερα του Love It το μεσημέρι της Πέμπτης. Ο δημοφιλής σεναριογράφος αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στη σχέση που διατηρεί σήμερα με την πρώην σύζυγο του και μητέρα των παιδιών του, Μάγδα Πένσου καθώς και την απώλεια της μητέρας του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Αποστόλου σημείωσε χαρακτηριστικά στην εκπομπή του ΣΚΑΪ πως «με την πρώην σύζυγο μου, Μάγδα Πένσου έχουμε τις σχέσεις που πρέπει να έχει ένα ζευγάρι που μοιράζεται την ευθύνη δύο παιδιών. Τελεία. Μέχρι εκεί. Δεν θέλω τίποτα άλλο».

Όταν ήμουν μικρός, εφηβεία κοντά, είχα προαισθήματα. Δηλαδή γινόταν σεισμός και σηκωνόμουν, έπαιρνα τη μάνα μου αγκαλιά, καθόμασταν κάτω και της έλεγα «πάρε με αγκαλιά θα κουνήσει». Με έλεγε παλαβό και κούναγε σε δευτερόλεπτα. Είχα πολλά τέτοια. Είχα διαισθανθεί θανάτους ανθρώπων. Κάποια στιγμή η μάνα μου φρίκαρε και είπε πως το παιδί είναι χτυπημένο! Άρχισε να το ψάχνει, βγήκε έναν ψυχίατρο, με εξέτασε και δεν είχα τίποτα νευρολογικό. Κατάλαβε στη διαδρομή, γιατί το βρήκε στην παγκόσμια βιβλιογραφία, ότι τα παιδιά τα οποία έχουν μείνει ορφανά από νωρις τους δίνει η μοίρα, η τύχη, ο Θεός μια διαίσθηση για να προστατευθούν από έναν άγριο, αφιλόξενο κόσμο. Και αυτό το πράγμα το είχα πάντα » πρόσθεσε ο σεναριογράφος. «Τον θάνατο της μάνας μου τον είχα δει τρία χρόνια πριν. Το είχα δει όλο να παίζεται. Και την αιτία και τα πάντα. Για αυτό μιλήσαμε, το στήσαμε και το φτιάξαμε έτσι σαν μια ιστορία και πήγαμε στην Κρήτη και της είπα όλατα καλά που μου είχε κάνει γιατί της τα χρώσταγα».

Μια απολαυστική συνέντευξη από τον Δημήτρη Αποστόλου στο Love It…