Ο Δημήτρης Άνθης για την εξαφάνιση του αδερφού του – «Είχε αντιμετωπίσει ρατσιστικές διαθέσεις»

Δημήτρης Άνθης

Δείτε όλα όσα είπε ο Δημήτρης Άνθης στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα”.

Για 12η μέρα αγνοείται ο Στάθης Άνθης, ο αδελφός του Δημήτρη Άνθη που γνωρίσαμε όλοι μέσα από την καταγγελία που είχε κάνει για βιασμό από γνωστό ηθοποιό. Ο Δημήτρης Άνθης βρέθηκε σήμερα στο πλατό της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» και μίλησε στη Σίσσυ Χρηστίδου για την εξαφάνιση του αδελφού του δίνοντας νέα στοιχεία για την υπόθεση.

«Έμαθα από την ψυχολόγο του αδελφού μου, ότι έχει νιώσει ρατσιστικές διαθέσεις από το ξενοδοχείο που εργαζόταν. Μάλιστα στο χώρο της κουζίνας του προσωπικού όπου εργαζόταν είχαν τοποθετήσει κρυφά κάμερα. Χωρίς να τους ενημερώσουν. Υπήρξε και άλλο στοιχείο. Ότι εκείνη τη βραδιά είχε γίνει κάποιο πάρτυ με το προσωπικό. Η συγκάτοικος έχει πει δυο διαφορετικές εκδοχές.

Τελευταία μιλούσαμε περισσότερο με τον αδελφό μου. Ξεκίνησε να κάνει σέρφινγκ. Πιστεύω ότι δεν θα μπορούσε να κάνει κακό στον εαυτό του. Μου είχε μιλήσει για τις ανησυχίες του για τη δουλειά του. Είχαμε συζητήσει τα πάντα. Πιστεύω ότι αν του είχαν κάνει κακό και τον είχαν ρίξει στη θάλασσα, θα τον έβρισκαν», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Άνθης.