Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου «έσπασε» στον αέρα για τη σύντροφο του, Ιωάννα Τούνη

Δημήτρης Αλεξάνδρου

"Δεν στεναχωριέμαι... Δεν ξέρω τι είναι αυτό... Είναι το εύκολο θύμα όλων των ανθρώπων που βλέπουν όλους εμάς στην τηλεόραση" πρόδωσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Την πιο ευαίσθητη πλευρά του έδειξε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, το μεσημέρι της Δευτέρας, στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα με αφορμή τα όσα είπε η καλεσμένη Χριστίνα Ορφανίδου. Η πρώην παίκτρια του Big Brother μίλησε από καρδιάς για την περιπέτεια που βίωσε με το ροζ βίντεο που διέρρευσε πρώην σύντροφος της από προσωπικές του στιγμές.

Ακριβώς τον ίδιο Γολγοθά βίωσε και η σύντροφος του μοντέλου, Ιωάννα Τούνη με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κρύψει τη συγκίνηση του.

«Δεν στεναχωριέμαι… Δεν ξέρω τι είναι αυτό… Είναι το εύκολο θύμα όλων των ανθρώπων που βλέπουν όλους εμάς στην τηλεόραση, όπως βλέπετε τη Χριστίνα και το παρουσιαστικό οποιουδήποτε ανθρώπου, μπαίνουν σε μια εύκολη κριτική. «Έλα μωρέ η Χριστίνα είναι η κοπέλα, τα ήθελε ο πισινός της», «η Ιωάννα είναι αυτή που είναι», «ο Δημήτρης είναι αυτός που είναι». Όλοι νομίζουν ότι μας έχει χαριστεί κάτι και όλο αυτό μέσα από το κρεβάτι μας» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στον αέρα της εκπομπης της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha. «Επειδή μπορεί να διαρρέει κάτι, ότι είναι αυτό το πράγμα και επιβεβαιώνεται».

«Είναι η διαφορά ότι γυρνώντας στο σπίτι έχει να αντιμετωπίσει την οικογένεια της και τον ίδιο της τον εαυτό. Είναι πολύ δύσκολο ένας άνθρωπος να προχωρήσει στη ζωή του ενδεχομένως γιατί φοβάται στο τι μπορεί να ανταπεξέλθει ο νέος της σύντροφος».