Δημήτρης Αλεξάνδρου για Χρήστο Κούτρα: «Θα βγάλω τα μηνύματα στον αέρα»

Αλεξάνδρου Κούτρας

Τι απάντησε ο γνωστός δημοσιογράφος;

Τη δική του απάντηση στο ζήτημα που προέκυψε ανάμεσα στον ίδιο και τον δημοσιογράφο Χρήστο Κούτρα έδωσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Το γνωστό μοντέλο βγήκε σε τηλεφωνική σύνδεση στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, θέλοντας να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να πει τη δική του άποψη για το επίμαχο θέμα.

«Αν πω ότι είμαι καλά θα πω ψέματα. Πρέπει να τελειώσει όλο αυτό κάπως. Καταλαβαίνω ότι ο Χρήστος μπορεί να το είδε και να το άκουσε έτσι αλλά δεν μπορεί να καταλάβει κάτι. Ξέρεις ότι είμαι ένας άνθρωπος που εκφράζω τα συναισθήματα μου πολύ», είπε αρχικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στην Κατερίνα Καινούργιου.

«Πριν γίνω πατέρας άκουγα και δεχόμουν τα πάντα, ακόμη και ότι ήμουν εκβιαστής. Δεν μίλησα ποτέ, έφαγα cancel, με έβριζαν, δεν πήρα ποτέ θέση», συμπληρώνει το γνωστό μοντέλο.

«Από τη στιγμή που γίνεσαι πατέρας, αλλάζουν οι ευθύνες σου πρέπει να προστατεύσεις την οικογένειά σου. Θα κάνω τα πάντα για να μην περάσει αυτά που πέρασα εγώ. Μπορεί για τα μάτια του κόσμου να λένε ότι γράφτηκε αυτό, δεν θέλω να κάνουν νούμερα στην πλάτη της οικογένειάς μου και του παιδιού μου», επισημαίνει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

«Δεν τον αμφισβητώ, μπορεί να ήμουν εκνευρισμένος και να τον ρώτησα «με ποιο δικαίωμα;». Γιατί να μη με ρωτήσεις;», τονίζει.

«Δεν υπάρχει τέτοιο μήνυμα! Θα τα βγάλω τα μηνύματα (στον αέρα) και θα τα στείλω! Πολύ κακό για το τίποτα. Αυτός ο άνθρωπος βγήκε και πήρε δημοσιότητα στο όνομά μου, για να πάρει παραπάνω κλικαρίσματα. Τον ρώτησα «γιατί το έκανες αυτό;».

Εγώ έχω ένα μήνυμα, που μπορώ να σας το διαβάσω αν θέλετε. Του γράφω: πες μου με ποιο δικαίωμα έβγαλες το όνομα του παιδιού μου στον αέρα. Δεν μου απαντάει, του στέλνω κάτι ερωτηματικά. Του λέω πες μου είσαι… δεν μπορώ να πω τη λέξη», περιγράφει αμέσως μετά στον αέρα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

«Ήμουν εξαγριωμένος, γιατί αυτός το παρουσίαζε ότι δεν έγινε κάτι. Του ζητάω και συγγνώμη από εσάς, εάν νόμιζε ότι εγώ θα πάω να τον χτυπήσω ή να τον απειλήσω. Είναι ιερό το θέμα του παιδιού, πρέπει να προστατεύω την οικογένειά μου», κατέληξε στην τοποθέτησή του ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, θέλοντας να δώσει τέλος στο ζήτημα.

Από τη δική του πλευρά ο Χρήστος Κούτρας, παρακολουθώντας την εκπομπή, έστειλε μήνυμα στην Κατερίνα Καινούργιου, όπου της υπέδειξε τη συνομιλία του με το γνωστό μοντέλο στο Instagram, σύμφωνα με το οποίο αποδεικνύονται τα λεγόμενα του δημοσιογράφου.

«Δημήτρη, μήπως το έχεις πει κατά λάθος; Επειδή μου τα έχει στείλει τώρα το παιδί, για να είμαστε δίκαιοι. Δες λίγο το Instagram σου, νομίζω ότι έχεις πει κάτι τέτοιο στον Χρήστο», τόνισε η παρουσιάστρια.