Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου «απαντά» για την Τούνη και η Μαρία Καλάβρια μιλά… με το γάντι για εκείνον

Μαρία καλάβρια

"Εγώ που είμαι πιο μεγάλη, πιο συνειδητοποιημένη και έχω περάσει κάποια πράγματα, όπως η οικογένεια και τα παιδιά, σίγουρα δεν θα κάνω την επόμενη κίνηση εύκολα"

Στην ίδια εκδήλωση βρέθηκαν, το βράδυ της Παρασκευής, η Μαρία Καλάβρια και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Το ζευγάρι που έδωσε τέλος στη σχέση του πριν από λίγο καιρό μίλησε για τη νέα οδό στη σχέση τους ενώ το μοντέλο σχολίασε τα δημοσιεύματα που θέλουν να έχει ήδη κάνει νέα αρχή στην προσωπική του ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Καλάβρια σχολίασε για τον πρώην σύντροφο της πως «ο Δημήτρης είναι ένα νέο παιδί και σαν χαρακτήρας, σε αντίθεση με μένα, που περιμένω να προχωρήσει άμεσα σε μια νέα σχέση και το βρίσκω πολύ φυσιολογικό. Ενώ εγώ που είμαι πιο μεγάλη, πιο συνειδητοποιημένη και έχω περάσει κάποια πράγματα, όπως η οικογένεια και τα παιδιά, σίγουρα δεν θα κάνω την επόμενη κίνηση εύκολα. Για τον Δημήτρη είναι απόλυτα φυσιολογικό, που είναι νέο παιδί, να θέλει να συνεχίσει και να φτιάξει τη ζωή του με κάτι άλλο και θα χαρώ πάρα πολύ. Δεν έχω τέτοια θέματα».

«Στην αρχή δεν ήταν εύκολο να έχουμε καλές σχέσης επειδή είναι και πρόσφατος ο χωρισμός» παραδέχθηκε, επίσης, η Μαρία Καλάβρια. ¨

Στην ίδια πάντα εκδήλωση, λίγα λεπτά αργότερα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκανε επίσης δηλώσεις στην κάμερα του «Έλα χαμογέλα» έχοντα στο πλευρό του την καλή του φίλη, Δήμητρα Αλεξανδράκη. «Έφτασε μια σχέση στο τέλος, είμαστε συνεργάτες με τη Μαρία και πραγματικά έχουμε τις καλύτερες σχέσεις. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος που έχω στη ζωή μου και με έχει στη ζωή της οπότε συνεχίζουμε με διαφορετικούς ρόλους και δεν θα ήθελα με τίποτα να την βγάλω από τη ζωή μου».

Όταν, όμως, ο συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη δέχθηκε ερώτηση για τη νέα φημολογούμενη σχέση με την Ιωάννα Τούνη θέλησε να ξεκαθαρίσει πως «όταν παίρνεις τηλέφωνο σαν δημοσιογράφος να ρωτήσεις εάν όντως ισχύει κάτι και δεν ισχύει, όταν έχεις πάρει εμένα δηλαδή και σου απαντάω πως είναι επαγγελματικό και δεν τίθεται θέμα να το γράψεις, γράφεις από κάτω μια τέτοια λεζάντα».