Ο διάλογος μεταξύ Snik και Δέσποινας Βανδή που δεν είδαμε στο επεισόδιο του J2US

Snik

Η αποκάλυψη έγινε στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα” από την Ελένη Βουλγαράκη.

Τον διάλογο που είχε ο Snik με τη Δέσποινα Βανδή στο πλατό του J2US και ο οποίος “κόπηκε” στο μοντάζ, αποκάλυψε η Ελένη Βουλγαράκη στον αέρα της εκπομπής “Έλα χαμογέλα”.

Ο Snik στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση – Όλα όσα είπε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

«Ήταν αρκετή ώρα πάνω στη σκηνή ο Snik και δεν γινόταν να παίξει όλο το απόσπασμα. Η Δέσποινα Βανδή ξεκίνησε να μοιράζεται μια προσωπική της ιστορία απ’ όταν βρέθηκε στο Μόντε Κάρλο το 2002 και συνάντησε από κοντά τον 50 Cent. Ξεκίνησε να μιλάει, αλλά ο Snik την διέκοψε και της είπε συγκεκριμένα ότι “εσείς οι μεγάλοι καλλιτέχνες να μπείτε στο Instagram μου, να με μάθετε, να με γνωρίσετε και μετά να βγάζετε συμπεράσματα ότι εμείς δεν είμαστε σωστά και καλά πρότυπα”.

Έλεγαν για τα κοσμήματα κι εκεί η Δέσποινα Βανδή του είπε ότι “εγώ άλλο ήθελα να σου πω, ότι συνάντησα τον 50 Cent και φορούσε κάτι βαριές αλυσίδες και του είπα μπορείς να μου χαρίσεις μία;”. Αυτό ήθελε να πει, αλλά ο Snik την διέκοψε και είπε αυτό για τα κακά πρότυπα.

Έχουν ακούσει διάφορα οι ράπερς και για τη μουσική τους και ότι είναι κακά πρότυπα και γι’ αυτό υπήρξε επιθετικός απέναντι στη Δέσποινα Βανδή. Ήταν λες και ήταν προετοιμασμένος να δεχτεί επίθεση από τη Δέσποινα Βανδή και να απαντήσει με αυτόν τον τρόπο», είπε η Ελένη Βουλγαράκη στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα”.