Ο Darth Vader για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο Nova Star Wars Event!

Ραντεβού στις 9-10 Μαΐου με τους αγαπημένους ήρωες των ταινιών Star Wars

Με αφορμή την έναρξη του καναλιού Nova Star Wars HD, τα κινηματογραφικά κανάλια της Nova δίνουν την ευκαιρία σε όλους να έρθουν «πρόσωπο με πρόσωπο» και να φωτογραφηθούν με τον Darth Vader, αλλά και να γίνουν Master του φωτόσπαθου μέσα από ένα σούπερ μάθημα Τζεντάι!

Οι ήρωες των επικών ταινιών του Τζορτζ Λούκας, έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και θα βρίσκονται το Σαββατοκύριακο 9-10 Μαΐου στο εμπορικό πάρκο Smart Park στα Σπάτα, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση, για την οποία όσοι θέλουν να τους συναντήσουν, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο www.nova.gr/starwarsevent.

Οι γνωστές ταινίες «Star Wars», που συγκαταλέγονται μεταξύ των δημοφιλέστερων ταινιών επιστημονικής φαντασίας όλων των εποχών, μαζί με πλούσιο υλικό και πολλά ντοκιμαντέρ γύρω από αυτόν τον κινηματογραφικό μύθο, θα μεταδοθούν από τις 4 μέχρι τις 31 Μαΐου, μέσα από την οθόνη του Nova Star Wars HD. Το κανάλι θα προβάλλεται από τη θέση 199 του Ηλεκτρονικού Οδηγού Προγράμματος της Nova και οι συνδρομητές των καναλιών Novacinema που διαθέτουν τον αποκωδικοποιητή NovaBox+, μπορούν να γράψουν τις σπάνιες αυτές ταινίες και να δημιουργήσουν τη δική τους μοναδική συλλογή.