«Ο Δάκης στεναχωρήθηκε με τον Σάκη Ρουβά αλλά στο τέλος του τα συγχώρεσε όλα»

Δάκης

Για ποιο λόγο ο Δάκης είχε στεναχώρια για τον Έλληνα σταρ;

Ο Δάκης έφυγε από τη ζωή πριν λίγους μήνες σκορπώντας στη θλίψη σύσσωμο τον καλλιτεχνικό κόσμο. Την Τρίτη ο στενός του συνεργάτης, Πάνος Δέρβος μίλησε στην κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1 αναφέρθηκε στον αείμνηστο ερμηνευτή αποκαλύπτοντας το παράπονο που είχε με αρκετούς τραγουδιστές, ανάμεσα τους και ο Σάκης Ρουβάς, ώσπου να φύγει από τη ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πάνος Δέρβος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στο στούντιο έγινε η τελευταία του ηχογράφηση καθώς ήθελε να είναι έτοιμος για παν ενδεχόμενο. Αν χάσει την φωνή του, να μην κρεμάσει τους συνεργάτες του. Αν δεν άντεχε η φωνή του, που όμως άντεχε μέχρι το τέλος είναι η αλήθεια. ας υπάρχει αυτή η ηχογράφηση».

«Ο Δάκης γνώριζε ότι θα έρθει το τέλος και το μόνο που παρακαλούσε ήταν να μην ταλαιπωρηθεί. Δυστυχώς τους τελευταίους μήνες ταλαιπωρήθηκε αλλά το αντιμετώπισε γενναία. Κρατούσε μέσα όλες τις πίκρες και τις στεναχώριες, δεν τις εξωτερίκευε ποτέ».

«Με το μόνο που στεναχωριόταν ο Δάκης ήταν όποτε γίνονταν αναφορές για την καριέρα τους από ορισμένους τραγουδιστές που βοήθησε. Δεν έλεγαν ποτέ ότι ο Δάκης έβαλε και αυτός ένα λιθαράκι στην καριέρα τους και αυτό τον στεναχωρούσε» συμπλήρωσε ο Πάνος Δέρβος στην ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1. «Είχε νιώσει έτσι και για τον Σάκη Ρουβά, ναι. Είχε νιώσει έτσι αλλά στο τέλος, νομίζω, τα συγχώρεσε όλα και χάρηκε πολύ την τελευταία επαφή που είχε μαζί του στα βραβεία MAD. Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που συναντήθηκαν από κοντά».