Ο Δάκης μιλά πρώτη φορά για τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του

Δάκης
"Προσπάθησε να μου κάνει κολονοσκόπηση και δεν μπορούσε να περάσει η κάμερα γιατί..."

Ο Δάκης πέρασε τις μέρες του Πάσχα μια πολύ σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και οι γιατροί τον χειρούργησαν για αρκετές ώρες στο έντερο. Ο ίδιος μίλησε στο Happy Day και τον Μιχάλη Πλεμμένο για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε:

[dfp_ads id=236982]

«Η πρόληψη είναι πολύ μεγάλο πράγμα. Αν είχα κάνει μία κολονοσκόπηση εδώ και πολλά χρόνια που τη φοβόμουν, δεν θα τα είχα περάσει όλα αυτά. Μπήκα στο νοσοκομείο γιατί είχα φοβερούς πόνους στα έντερα. Προσπάθησε να μου κάνει κολονοσκόπηση και δεν μπορούσε να περάσει η κάμερα γιατί υπήρχε ένας πολύποδας στο παχύ έντερο, οπότε χειρουργήθηκα εσπευσμένα.

Έμεινα 20 μέρες στο νοσοκομείο. Ήταν μεγάλο χειρουργείο και έμεινα μία μέρα στην εντατική. Ειλικρινά δεν φοβήθηκα, γιατί όταν φτάνει εκείνη η δύσκολη στιγμή αποκτάς μια δύναμη. Στις δύσκολες στιγμές καταλαβαίνεις ποιοι είναι οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικά. Ανακάλυψα ότι με αγαπάει πάρα πολύς κόσμος. Κατάλαβα ποιοι είναι οι πραγματικοί φίλοι μου. Έχασα 10 κιλά, αλλά τώρα τα ξαναπαίρνω σιγά σιγά. Ανθρώπινα είναι όλα αυτά, μεγαλώνω. Πιστεύω ότι αν δεν τραγουδούσα, δεν θα ζούσα».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…