Ο Χρήστος Πλαΐνης παραδέχεται – «Οι Άγριες Μέλισσες μού άλλαξαν τη ζωή»

Χρήστος Πλαϊνης

Γιατί ο Χρήστος Πλαΐνης... δεν βλέπει τον εαυτό του στην τηλεόραση;

Καλεσμένος στο Dot βρέθηκε την Κυριακή ο ηθοποιός Χρήστος Πλαΐνης προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Ο πρωταγωνιστής από τις «Άγριες Μέλισσες» αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην συνέχιση της επιτυχημένης, καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Πλαϊνης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν με βλέπω στην τηλεόραση. Νιώθω ότι ποτέ δεν έχω φτάσει εκεί που ήθελα να φτάσω. Πάντα θα βρω τι λείπει, αυτό που λείπει γιατί πάντα κάτι λείπει».

«Να κάθομαι και να με βλέπω και να λέω τι; Ωραία, να κάτσω να με δω… Για ποιο λόγο;» αναρωτήθηκε στη συνέχεια ο ηθοποιός. «Θα κάτσω καμιά φορά να δω αν είναι κάποια σκηνή πολύ δύσκολη, αν σε κάποια στιγμή έχω κάνει κάτι που θέλω να δω πως έγραψε ή αν πέρασε αυτό που ήθελα να κάνω. Σε αυτή τη λογική μόνο θα κάτσω να με δω στην τηλεόραση».

«Οι Άγριες Μέλισσες μού άλλαξαν τη ζωή. Είναι μια πολύ ευχάριστη συγκυρία και όσοι συμμετέχουμε, είτε μπροστά είτε πίσω από τις κάμερες, σε αυτή τη σειρά είμαστε όλοι πολύ ικανοποιημένοι, χαρούμενοι και περήφανοι» συμπλήρωσε ακόμα ο Χρήστος Πλαϊνης.