Ο Χρήστος Παντελίδης εισέβαλε στο My Style Rocks και έκανε την πρώτη πασαρέλα

Χρήστος Παντελίδης

Η πρώτη εμφάνιση του νέου παίκτη στο My Style Rocks!

Ποδαρικό στο My Style Rocks έκανε, το απόγευμα της Δευτέρας, ο Χρήστος Παντελίδης. Ο νέος παίκτης 32 χρονών που έρχεται από την Αθήνα με διάθεση να κερδίσει τις εντυπώσεις τόσο της κριτικής επιτροπής όσο και του τηλεοπτικού κοινού.

Ποιος είναι όμως ο Χρήστος Παντελίδης που προστέθηκε στο δυναμικό του φετινού κύκλου του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ;

Έχει σπουδάσει κομμωτική και σχέδιο μόδας. Ασχολείται και με τα δύο επαγγέλματα, αλλά λίγο περισσότερο με την κομμωτική. Από πολύ μικρή ηλικία τον γοήτευε το κομμάτι της μόδας, αγόραζε συνεχώς ρούχα και είχε ιδιαίτερη αδυναμία σε επώνυμα brands. Εκπροσωπεί το street style και για τα outfit του εμπνέεται από διάφορα καθημερινά πράγματα. Του αρέσει να διαβάζει και να ενημερώνεται για τη μόδα μέσα από περιοδικά, αλλά και από τα social media, όπου ακολουθεί influencers παγκοσμίως. Δήλωσε συμμετοχή στο My Style Rocks, γιατί του κέντρισε το ενδιαφέρον πως και το αντρικό στιλ θα αρχίσει να φαίνεται μέσα από τον διαγωνισμό. Θεωρεί πως η βιομηχανία της μόδας κινείται, κυρίως, γύρω από τις γυναίκες, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει έρθει στο προσκήνιο και η αντρική προσέγγιση του στιλ.

Δηλώνει πως δεν είναι ανταγωνιστικός γιατί πιστεύει πως ο καθένας έχει το δικό του ξεχωριστό στιλ και τη δική του προσωπικότητα.