Ο Χρήστος Λούλης εισβάλλει στο Maestro και δίνει spoiler – «Ελπίζω Χριστόφορε να με συγχωρέσεις»

Χρήστος Λούλης

Όσα είπε ο Χρήστος Λούλης για τη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε ο Χρήστος Λούλης το μεσημέρι της Τετάρτης στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» στο Μεγάλο Κανάλι. Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στην επερχόμενη συμμετοχή στην τηλεοπτική σειρά Maestro και τη νέα συνεργασία με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Λούλης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θα βρεθώ για ένα επεισόδιο στο Maestro και ο ρόλος μου θα είναι από το ευρύτερο περιβάλλον του Ορέστη, σαν φίλος της γυναίκας του και τώρα κάνω σπόιλερ. Θα μας δείξει δηλαδή το συγκεκριμένο επεισόδιο πως στο παρελθόν είχε κάποια γυναίκα. Μέχρι τώρα δεν το ξέραμε αυτό και ελπίζω, Χριστόφορε, να με συγχωρέσεις».

«Είμαι φίλος της γυναίκας του, κάποια στιγμή δουλεύω μαζί του σε μια πολύ σκληρή και τεχνοκρατική δουλειά. Πολύ κυνική δουλειά στην οποία εγώ είμαι πολύ πετυχημένος, σκληρός, τεχνοκράτης και επίσης πολύ κυνικός. Κάτι στο οποίο, ακριβώς επειδή ήταν τόσο χάλια το περιβάλλον και εκείνος όντας μουσικός, αποφάσισε να φύγει από εκεί και να πάει σε ένα νησί που δεν τον ξέρει κανείς και δεν ξέρει κανέναν για να ξεκινήσει κάτι καινούργιο. Εγώ ήμουν το παράδειγμα το οποίο θέλησε να αποφύγει» συμπλήρωσε ο Χρήστος Λούλης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA.