Ο Χρήστος Φερεντίνος για το τέλος του Deal: «Είμαστε χαρούμενοι που ζήσαμε όλο αυτό»

Χρήστος Φερεντίνος

Πως αποχαιρέτησε ο Χρήστος Φερεντίνος το τηλεοπτικό κοινό του Alpha;

Με το τελευταίο Deal της φετινής σεζόν ήρθε ο Χρήστος Φερεντίνος, εκτάκτως το απόγευμα της Κυριακής, στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του Alpha. Ύστερα από πλήθος επιτυχημένων τηλεοπτικών σεζόν, ο δημοφιλής παρουσιαστής φαίνεται πως ολοκλήρωσε τη συνεργασία με τον σταθμό της Κάντζας και με το εν λόγω προϊόν.

Το τηλεοπτικό ρεπορτάζ θέλει άλλωστε τον παρουσιαστή να έχει ήδη συμφωνήσει να παρουσιάζει το νέο καθημερινό τηλεπαιχνίδι «Μονομάχος» τη νέα σεζόν στον ΣΚΑΪ.

«Κυρίες και κύριοι σήμερα βγάζουμε σέλφι, τραβάμε βιντεάκια και κάνουμε τέτοια εδώ πέρα γιατί είναι η τελευταία μας εκπομπή! Χαίρεστε και πανηγυρίζετε όλοι μαζί; Που είναι το ωραίο; Τελειώνει η 7η σεζόν σήμερα και πάμε να πανηγυρίσουμε λοιπόν όλοι μαζί» αναφώνησε αρχικά ο Χρήστος Φερεντίνος με το… καλησπέρα του τελευταίου επεισοδίου. «7 χρόνια Deal παιδιά και έχουμε γράψει 218 επεισόδια!

Ενώ η αναμέτρηση του παίκτη Ηλία εξελίχθηκε με πολλές εναλλαγές συναισθημάτων, στο τελευταίο μέρος του νέου επεισοδίου του Deal, ο γνωστός παρουσιαστής θέλησε να εκφράσει ένα σύντομο μα ουσιαστικό ευχαριστώ σε όλους εκείνους που καθημερινά επέλεγαν για συντροφιά το τηλεπαιχνίδι στην απογευματινή ζώνη.

«Τι να πω; Να μην πω τα κλασικά. Είμαστε όλοι χαρούμενοι που ζήσαμε όλο αυτό το πράγμα! Γεια σας, κυρίες και κύριοι! Σας αγαπάμε πολύ. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την αγάπη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα. Γεια σας, καλό καλοκαίρι σε όλους» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Φερεντίνος στην προσωπική του αυλαία για το Deal του Alpha.