Ο Χρήστος Φερεντίνος έρχεται με ένα εορταστικό Άκου τι είπαν Βραδιάτικα …

«Δεν θα με τρελάνεις εσύ εμένα» vs «Άνω Κάτω»

Μία μέρα μετά τα Χριστούγεννα, το παιχνίδι που όλοι αγαπάμε έρχεται με διπλό χτύπημα! Την Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου, στις 21:00 μια καυτή θεατρική αναμέτρηση θα αναστατώσει την prime time.

Αυτήν τη φορά, στο πλατό του «Άκου τι είπαν! βραδιάτικα» καταφθάνουν δύο θεατρικές πεντάδες που μπορεί να μην μας …τρελάνουν αλλά σίγουρα θα μας κάνουν … άνω κάτω! Από τη μία, η ομάδα «Δεν θα με τρελάνεις εσύ εμένα», δηλαδή οι Σπύρος Πούλης, Σπύρος Σπαντίδας, Πηνελόπη Πλάκα, Ευτυχία Σιδέρη, με αρχηγό τον Κώστα Αποστολάκη, και από την άλλη, η ομάδα «Άνω Κάτω», δηλαδή οι Μαρία Κορινθίου, Δημήτρης Μενούνος, Κατερίνα Μάντζιου, Κώστας Φραγκολιάς, με αρχηγό τον Γιάννη Αϊβάζη.

Στη μέση, ο Χρήστος Φερεντίνος δίνει το γνωστό σύνθημα-παρασύνθημα: «Ρωτήσαμε 100 ανθρώπους και ψάχνουμε τις δημοφιλέστερες απαντήσεις…». Ποιοι θα καταφέρουν να τρυπώσουν στο μυαλό του κόσμου και να βρουν τις δημοφιλέστερες και άρα σωστές απαντήσεις και ποιοι δεν θα προβλέψουν τον σφυγμό της κοινής γνώμης; Ποια ομάδα θα σηκώσει την κούπα και θα κερδίσει το έπαθλο των €5.000 που θα διατεθεί για καλό σκοπό;

Οι κανόνες γνωστοί, οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις αναπάντεχες, οι πεντάδες όμως «επώνυμες» και το ραντεβού βραδιάτικα. Αδρεναλίνη, ανατροπή, και γέλιο μέχρι τελικής πτώσης στην prime time του Alpha.

«Άκου τι είπαν! βραδιάτικα»: Γιατί το βράδυ το παιχνίδι παίζεται αλλιώς.