Ο Χρήστος Φερεντίνος απαντά για το περιστατικό στο καρναβάλι της Καλαμάτας! «Η αλήθεια είναι ως εξής…»

Χρήστος Φερεντίνος

Ο Χρήστος Φερεντίνος απαντά πρώτα φορά τηλεοπτικά για τα όσα έγιναν στο καρναβάλι της Καλαμάτας.

Παρουσιαστής του φετινού Καλαματιανού Καρναβαλιού, ο Χρήστος Φερεντίνος αποχώρησε για κάποια ώρα από το καρναβάλι όταν κάποιοι από τους καρναβαλιστές του πέταξαν αλεύρι και μπύρα. Τα σχόλια του παρουσιαστή την ώρα του καρναβαλιού για τα περιστατικά συζητήθηκαν πολύ από τις τηλεοπτικές εκπομπές.

Χρήστος Φερεντίνος: Το βίντεο δείχνει την αλήθεια για το Καρναβάλι Καλαμάτας!

Ενώ η δημοσιογράφος Φωτεινή Ψυχίδου, η οποία μένει στην Καλαμάτα, με κείμενό της στο facebook, «άδειασε» τον γνωστό παρουσιαστή.

«Αδειάζει» τον Χρήστο Φερεντίνο για το Καρναβάλι της Καλαμάτας: «Σηκώθηκε και έφυγε σαν ποντικός»!
[dfp_ads id=236982]

Ο Χρήστος Φερεντίνος ο οποίος είχε τοποθετηθεί μέσα από τους λογαριασμούς του στα social media για το περιστατικό, απαντά πρώτη φορά on camera Στη Φωλιά των Κου Κου και στον Γρηγόρη Μπάκα. Ο παρουσιαστής δήλωσε πως το χιούμορ του ήταν άστοχο, ενώ τόσο εκείνος όσο και οι ομάδες των καρναβαλιστών έχουν ζητήσει εκατέρωθεν συγγνώμη.

«Άκουσα και εγώ διάφορα… Υπερβολές. Η αλήθεια είναι ως εξής… Πήγα να παρουσιάσω για δεύτερη φορά το καρναβάλι της Καλαμάτας. Ξεκίνησε η παρέλαση και από ένα γκρουπ έτσι όπως έκανα την αναμετάδοση κάποιοι άρχισαν να μου ρίχνουν αλεύρι. Δεν το περίμενα είναι η αλήθεια. Ήξερα ότι θα υπάρχει χαρτοπόλεμος, σερπαντίνες και κανένα σπρέι, μέχρι εκεί. Αλλιώς θα είχα πάρει τα μέτρα μου να ήμουν λίγο πιο εκεί να μη τη φάω και να μπορώ να συνεχίσω την αναμετάδοση. Όταν έγινε η αλευροκατάσταση αντέδρασα αμέσως κάνοντας λίγο καυστικό χιούμορ, μάλλον άστοχο, από ότι φάνηκε δεν άρεσε.

Είναι και η αθυροστομία μέσα στην Αποκριά. Είναι και ελληνικό έθιμο. Χρησιμοποίησα τη λέξη μ…..ς για το γκρουπ, εκείνη τη στιγμή γέλασαν και εγώ δεν το θεώρησα κάτι σοβαρό. Συνέχισα μετά κανονικά, προσπάθησα να πάω στο επόμενο γκρουπ και πάω να μιλήσω στον οδηγό και μου ρίχνει ένα μπουγέλο με μπύρα. Ε και τότε λέω ευγενέστατα να διακόψω να πάω να αλλάξω. Αυτό έκανα. Πήγα και άλλαξα γιατί είχα και το ακουστικό και ήμουν γεμάτος μπύρα. 

Μετά από λίγο ανέβηκα στη σκηνή και συνεχίστηκε κανονικά με τους Locomondo και τις βραβεύσεις, τραγουδήσαμε, ήμασταν στο πάρτυ και περάσαμε ωραία. Αλληλλοζητήσαμε συγγνώμη με τα παιδιά του γκρουπ, τους πήρα εγώ τηλέφωνο. Τους είπα συγγνώμη αν ήμουν υπερβολικός εκείνη την ώρα. Ήταν μια ανθρώπινη αντίδραση. Απλά έγινα αθυρόστομος και ίσως υπερέβαλα λιγάκι. Δεν περίμενα ότι θα πέσει τόσο αλεύρι πάνω μου.

Το αλεύρι δεν ήταν τόσο σοβαρό, η μπύρα ήταν, γιατί εκεί που πήγα να μιλήσω και μου ήρθε όλη η μπύρα στο κεφάλι, αμάν λέω τώρα, ας αποχωρήσω σιγά σιγά διακριτικά και τα λέμε σε λίγο. Πραγματικά δεν κατάλαβα ότι θα έπαιρνε τέτοια διάσταση. Πάντως εμείς είμαστε αγαπημένοι και το λήξαμε το θέμα. Βλέποντας στην τηλεόραση, γέλαγα μετά με εμένα», ανέφερε ο Χρήστος Φερεντίνος.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για την τηλεόραση και την showbiz!