Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης στη Δανάη Μπάρκα – Η ζωή με δύο μπαμπάδες

Δανάη Μπάρκα

"Υπάρχει μία στιγμή που την έχω πάντα στο μυαλό μου, δεν την έχουμε συζητήσει ποτέ με την Δανάη", εξομολογήθηκε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Έφτασε η στιγμή που ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Πάμε Δανάη!, με οικοδέσποινα την Δανάη Μπάρκα. Εκείνη τον υποδέχτηκε θερμά και οι δυο τους προχώρησαν σε δημόσιες τρυφερές εξομολογήσεις από την κοινή τους ζωή, καθώς ο ηθοποιός είναι σαν δεύτερος μπαμπάς για εκείνη.

«Την Βίκυ Σταυροπούλου την γνώρισα το 1992, όταν ήταν έγκυος 6 μηνών στην Δανάη, αρχίσαμε να κάνουμε παρέα και σιγά σιγά ήρθε όλο αυτό από μόνο του. Όταν παίρνεις τέτοιες αποφάσεις ζωής, προφανώς το ήθελα πολύ. Μεγαλώνοντας ένα παιδί είναι σαν να κάνεις και λίγο ψυχανάλυση. Είναι ένας τρόπος να δεις τα πράγματα και λίγο αλλιώς. Με άλλαξε στο πώς βλέπω τον εαυτό μου», είπε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης για την απόφασή του να συγκατοικήσει με την Βίκυ Σταυροπούλου και τη Δανάη Μπάρκα.

Ο ηθοποιός εκμυστηρεύτηκε και μια στιγμή που δεν την έχει συζητήσει ποτέ με την ίδια: «Υπάρχει μία στιγμή που την έχω πάντα στο μυαλό μου, δεν την έχουμε συζητήσει ποτέ με την Δανάη. Επιστρέφαμε από ένα πολύ ωραίο ταξίδι στο Πήλιο και μου λέει κάποια στιγμή η Δανάη στο αυτοκίνητο: «Χρήστο μπορώ να σε λέω μπαμπά»; Εγώ έπαθα ένα μικρό σοκ, ήταν μια πολύ ξαφνική ερώτηση που δεν περίμενα. Της είπα «Φυσικά και μπορείς να με λες, αν και ο μπαμπάς σου υπάρχει, ακόμα και αν με λες μπαμπά δεν αναιρεί ότι ο μπαμπάς σου υπάρχει. Μπορείς να με λες όπως θες». Ο Νώντας είναι ένας γλυκύτατος άνθρωπος και έχουμε μια εξαιρετική σχέση».

Συγκινημένη η Δανάη Μπάρκα, είπε από την πλευρά της: «Είναι δύο μπαμπάδες μου, γιατί ο ένας είναι ο μπαμπάς μου το DNA μου, το παρελθόν μου… Ήταν σαν να έχω τρεις γονείς, δύο σπίτια, φίλους, ταξίδια».