Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης σε μια απίθανη αποκάλυψη – «Πρόκειται για σκουλήκι, καταλαβαίνεις τι έπαθα»

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης

Δείτε όλα όσα είπε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Καλεσμένος στην εκπομπή “Αυτός και ο άλλος” ήταν το βράδυ της Παρασκευής ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο οποίος αποκάλυψε πώς τον “εξαπάτησε” μια γυναίκα που την είχε κάνει ατζέντισσά του.

«Με πλησίασε μια κυρία και με έπεισε να γίνει η ατζέντισσά μου. Μια μέρα μου ήρθε ένα τηλεφώνημα ότι με ψάχνει μια Γαλλίδα για μια γαλλική ταινία. Μου έστειλαν την πρόταση κι έβαλα τη δική μου ατζέντισσα να επικοινωνήσει μαζί της και να χειριστεί την υπόθεση. Και ήρθε σε επικοινωνία με την Γαλλίδα. Αυτό που πρέπει να κάνει η ατζέντισσά σου είναι να σε προφυλάξει όσο γίνεται, να σε εκμεταλλευτεί όσο γίνεται, να έχει την καλύτερη συνθήκη για σένα σε αυτό που γίνεται…

Η ατζέντισσα η δικιά μας, η Ελληνίδα, ο θεός να την κάνει ατζέντισσα, αυτό το σκουλήκι, γιατί πρόκειται για σκουλήκι, καταλαβαίνεις τι έπαθα… Άρχισε να κάνει οντισιόν σε άλλους δέκα Έλληνες ηθοποιούς. Και είπε στη Γαλλίδα ότι “μη μείνετε μόνο στον Χατζηπαναγιώτη, έχω κι άλλους ηθοποιούς, έχω γραφείο”. Και την έχασα και την ταινία», είπε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.