Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στο JoinUs

Σήμερα στις 18:00 στον ΣΚΑΙ.

Την Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μιλάει με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για την καινούρια του ταινία για τον Μηνά Χατζησάββα και για το τι κάνει τον ελεύθερο χρόνο. Εξηγεί για το αν είναι «δύσκολος» χαρακτήρας, εκφράζει την γνώμη που έχει για τον γάμο και αποκαλύπτει γιατί του λείπουν οι σταθερές ερωτικές σχέσεις. Η Θάλεια Γιαννακοπούλου συνταντάει την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και μοιράζονται την αγάπη τους για τα ζώα.

Ο Γιάννης Αποστολάκης φτιάχνει ατομικά μηλοπιτάκια με φύλλο Βυρηττού και η Εμμανουέλα Κόκκαλη μια απολαυστική σοκολατόπιτα με εσπρέσο και άρωμα πορτοκάλι. Η Υπατία Παπασταμάτη μας δείχνει πώς να κάνουμε γιορτινό πανετόνε.

Η Μυρτώ Κάζη ανακαλύπτει ποια χτενίσματα είναι must για τα Χριστούγεννα και μας τα προτείνει. Αμέσως μετά γυμναζόμαστε κάνοντας χορό.

Βρήκαμε τρόπο να κάνουμε μόνιμη αποτρίχωση στο σπίτι, η Ιλιάδα Κλάγκου προτείνει τα καλύτερα tips που πρέπει να εφαρμόσουμε στην επιδερμίδα μας, για να μπορέσουμε να νικήσουμε τον χρόνο και έπειτα ανακαλύπτουμε fashion trends.

Η Βάλια Νούσια μας δείχνει πώς να οργανώσουμε το χριστουγεννιάτικο τραπέζι χωρίς να κουραστούμε καθόλου.

Πηγαίνουμε σινεμά και βλέπουμε την πολυαναμενόμενη ταινία Star Wars και διαβάζουμε το νέο βιβλίο της Έρσης Σωτηροπούλου.