Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αιφνιδίασε τη Ράνια Τζίμα – «Λαμβάνετε μέρος και εσεις στο Maestro»

Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Τι πρόδωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στα MEGA Γεγονότα;

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA με τη Ράνια Τζίμα εμφανίστηκε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, το βράδυ της Πέμπτης, λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας τηλεοπτικής του σειράς με τίτλο Maestro. Ο αγαπημένος δημιουργός παραδέχθηκε πως έχει ένα γλυκό άγχος για το νέο του εγχείρημα ενώ ξάφνιασε την δημοσιογράφο για το… επερχόμενο έκτο επεισόδιο του σίριαλ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω καρμική σχέση με το κανάλι, ξαναβρίσκομαι στο MEGA. Βέβαια και υπάρχει η προσμονή, η χαρά και λίγη αγωνία για ένα έργο για το οποίο έχουμε δουλέψει πολλοί άνθρωποι. Με τη στήριξη τρίτης παραγωγής και κυρίως του καναλιού έχουμε πάρει ένα ρίσκο και απόψε ξεκινάει αυτό το ταξίδι. Η σειρά έχει δέκα πρωταγωνιστές και έχει εννέα επεισόδια σαν εννέα ταινίες της μιας ώρας. Καταπιάνεται με πολλά κοινωνικά θέματα και πράγματα τα οποία αφορούν όλους μας. Έχω γράψει για δέκα πρωταγωνιστές, δέκα διαφορετικά μοντέλα ανθρώπων της κοινωνίας μας σήμερα».

«Δηλαδή ο έρωτας και οι ερωτικές ιστορίες, μιας και δεν είναι μόνο μία αλλά αρκετές, είναι το όχημα προκειμένου να αφηγηθούμε κάποια θέματα κοινωνικά. Όπως είναι η ενδοοικογενειακή βία, η ομοφοβία και πάρα πολλά άλλα τα οποία νομίζω ότι απασχολούν παγκόσμια όλους μας».

«Κάθε επεισόδιο θα το βλέπουμε μέσα από τα μάτια ενός ήρωα. Το πρώτο είναι μέσα από τα μάτια της Κλέλιας Ανδριωλάτου. Το δικό μου επεισόδιο είναι το έκτο στο οποίο λαμβάνεται μέρος και εσείς πρέπει να σας πω. Το δελτίο, εσείς! Στο επεισόδιο έξι» πρόσθεσε, επίσης, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA με τη Ράνια Τζίμα το βράδυ της Πέμπτης.