Ο Χάρης Βαρθακούρης ξεκαθάρισε τη θέση του για το ροζ βίντεο με την Χριστίνα Ορφανίδου

Χάρης Βαρθακούρης

"Αν αυτό τον άνθρωπο τον είχα μπροστά μου θα απευθυνόμουν στο φιλότιμο του" σημείωσε ο παρουσιαστής του Big Brother, Χάρης Βαρθακούρης.

Στην κάμερα του «Ευτυχείτε» μίλησε ο Χάρης Βαρθακούρης, λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση του live του Big Brother» οπότε και πρωταγωνιστικό ρόλο είχε η συζήτηση γύρω από το ροζ βίντεο που διέρρευσε στο διαδίκτυο με την Χριστίνα Ορφανίδου. Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ ήταν καταπελτής σε όσα είπε.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χάρης Βαρθακούρης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «κάποιος διέρρευσε, δημοσίευσε μια πάρα πολύ προσωπική τους στιγμή. Θεωρώ ότι αυτό είναι μια άνανδρη συμπεριφορά. Είναι ένα βίντεο το οποίο είχε διαρρεύσει παλαιότερα, προ Big Brother. Δεν ξέρω ποιος το διέρρευσε τώρα, σίγουρα ξέρω όμως με ποια αφορμή. Την δημοσιότητα που έχει πάρει η Χριστίνα μέσα από τη συμμετοχή της».

«Δεν είναι ωραίο να είσαι μέσα σε ένα κλειστό περιβάλλον, όπου δεν έχεις ιδέα τι γίνεται απ’ έξω και να συζητιέται ξαφνικά το όνομα σου για αυτό τον λόγο. Διασύρεται, είδα πρωτοσέλιδα, «σάλος» και «σκάνδαλο», λες και η ίδια το έκανε με καμάρι και το κυκλοφόρησε» πρόσθεσε, με ειλικρίνεια, ο Χάρης Βαρθακούρης. «Θεωρώ πολύ τίμιο που της δώσαμε την ευκαιρία να βγει και να εξηγηθεί. Δεν ξέρω αν το ξεπερνάς πιο εύκολα ή πιο δύσκολα. Θεωρώ, χωρίς να έχω ιδέα, μπορεί να λέω και μια μπούρδα, ότι θα το ξεπεράσει πιο εύκολα. Την χειροκρότησαν όλοι, την αγκάλιασαν όλοι και ειδικά οι κοπέλες του σπιτιού. Αν αυτό τον άνθρωπο τον είχα μπροστά μου θα απευθυνόμουν στο φιλότιμο του. Θα του έλεγα ότι δεν είναι ωραίο αυτό που έκανε. Δεν θα τον έφτυνα ή θα χειροδικούσα».

Όσον αφορά τις φήμες που τον θέλουν, μετά το Big Brother, να βρίσκεται σε θέση κριτή στο νέο Masked Singer, ο Χάρης Βαρθακούρης απάντησε: «Έχουμε μήνα Σεπτέμβριο. Αυτό τώρα είναι ένα spoiler και θα πω κάτι που πάρ’ το όπως θες. Καταρχάς ισχύει και νομίζω ότι δεν είναι μυστικό. Ακούω πρώτη φορά της Ελένης, ξέρω τα άλλα δυο ονόματα, φτιάχνω αυτή την επιτροπή και την φτιάχνω στο μυαλό μου.

«Αυτό είναι ένα βήμα το οποίο είναι έξω από τα νερά μου. Το Masked Singer είναι πολύ πιο κοντά στη γειτονιά μου. Έχει να κάνει με το τραγούδι, δεν θα είναι ζωντανό υποθέτω οπότε και πιο ασφαλές. Όταν μου προτάθηκε εάν θέλω να κάνω και αυτό, προ κορονοϊού, σκέφτηκα να πω ναι και σε μια πρόταση που μπορεί να με εξιλεώσει σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι το Big Brother ήταν μια λάθος κίνηση από μένα» κατέληξε ο Χάρης Βαρθακούρης.

Αποκαλυπτικός και ειλικρινής ο Χάρης Βαρθακούρης στην κάμερα του Πρωινού…